Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έφτασε, καθώς στις 22:00 η Γαλλία υποδέχεται την Πορτογαλία για την κορυφή της Ευρώπης.


 Οι διοργανωτές, για ένα ακόμα τουρνουά που φιλοξενούν στην χώρα τους, έφτασαν μέχρι το τελευταίο... βήμα πριν την κορυφή. Τις προηγούμενες φορές τα κατάφεραν και κατέκτησαν την διοργάνωση και θέλουν να το επαναλάβουν, το βράδυ της Κυριακής (10/7) στις 22:00 (Onsports, ΕΡΤ 1). Ωστόσο, το... έργο τους μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς απέναντί τους θα βρίσκεται το... συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος, έχοντας για αστέρι, τον κορυφαίο Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι Ίβηρες μετά τον χαμένο τελικό από την Ελλάδα, το καλοκαίρι του 2004, έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης, με τον τρόπο που την έχασαν πριν από 12 χρόνια. Επικρατώντας στον τελικό των διοργανωτών.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην έχει βοηθήσει σημαντικά την Πορτογαλία, σ' όλο το τουρνουά, αλλά στον ημιτελικό με την Ουαλία, ήταν αυτός που άνοιξε τον... δρόμο για την πρόκριση, με την εξαιρετική κεφαλιά, ενώ το δεύτερο τέρμα των Ιβήρων με τον Νάνι, ξεκίνησε από δικό του σουτ. Πλέον, το βράδυ της Κυριακής (10/7) ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να βάλει στο... παλμαρέ του ένα σημαντικό τρόπαιο που του λείπει.

Απέναντί του βρίσκεται ο Αντουάν Γκριζμάν. Αντίθετα με τον CR7, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του... συγκροτήματος του Ντιντιέ Ντεσάμπ και οδηγεί τους «μπλε» στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Αντουάν Γκριζμάν είναι ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά, ενώ με δύο προσωπικά του τέρματα, η Γαλλία πήρε την πρόκριση στον τελικό, κόντρα στην Γερμανία στον... τελικό των ημιτελικών.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr