Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ “μέσα” για την πρόκριση κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Κετσπάγια και τα.. πέναλτι.

 

 Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον επαναληπτικό με την Σεντ Ετιέν και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται ο -μέχρι χτες- αμφίβολος Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Στους εκλεκτούς του Γεωργιανού τεχνικού βρέθηκαν και οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες για πρώτη φορά.

Πάντως ο Κετσπάγια επέλεξε να πάρει μαζί του 22 παίκτες, συνεπώς θα πρέπει από τη λίστα που ανακοινώθηκε να κόψει λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Πέμπτης τέσσερις παίκτες (21:00).

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Mπακασέτας, Αλμέιδα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα του Κετσπάγια, δεν φάνηκε κάτι από την τελευταία προπόνηση, αφού κράτησε.. κλειστά χαρτιά.

Όλα δείχνουν πως δεδομένη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Ανέστης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα και από εκεί και πέρα οι Αραβίδης και Βάργκας ερίζουν για τη θέση του ενός ακραίου, με τον πρώτο να διεκδικεί θέση στην κορυφή επίθεσης μαζί με τους Πέκχαρτ και Μπακασέτα.

Ο Κετσπάγια πάντως, έβαλε τους παίκτες του να κάνουν προπόνηση και στα πέναλτι, μιας και το να κριθεί η πρόκριση σε αυτή τη διαδικασία είναι μια πιθανότητα.

ΠΗΓΗ : www.newsit.gr