Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ανοικτά και με τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες, είναι από το πρωί τα περίπου 1.000 καταστήματα των τραπεζών που λειτούργησαν την περασμένη Τετάρτη - Παρασκευή.


Παράλληλα, όσοι συνταξιούχοι δεν είχαν εισπράξει τα 120 ευρώ της σύνταξης τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να τα εισπράξουν σήμερα από τα γκισέ στα συγκεκριμένα καταστήματα.
Επίσης, αναμένεται η έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το τι θα γίνει με το περιεχόμενο των θυρίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκεκριμένη ΠΝΠ θα ορίζεται και ο τρόπος λειτουργίας των πιστωτικών ιδρυμάτων με βάση τις αποφάσεις που θα λάβει εντός της ημέρας η ΕΚΤ.


Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι των διοικήσεων των τραπεζών, με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.


Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών
Tα καταστήματα των τραπεζών – μελών της που ήταν ανοικτά την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015 θα είναι ανοικτά τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, για τις ίδιες συναλλαγές.
Oπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών σε αυτά τα καταστήματα θα εξυπηρετηθούν και όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν ακόμα εισπράξει το ποσό των 120 ευρώ, διότι δεν έχουν κάρτα.

ΠΗΓΗ : newsbomb.gr

Περισσότερα...