Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με Πανελλαδικές κινητοποιήσεις και Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λαμία απαντούν οι επαγγελματοβιοτέχνες και οι έμποροι στα προωθούμενα μέτρα απο την Κυβέρνηση . Από κοινού οι τρεις  σύλλογοι  αποαφάσισαν να πραγματοποιήσουν  συγκέντρωση  στην άιθουσα της ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών  σημειώνοντας ότι τα νέα μέτρα  εξοντώνουν ακόμη περισσότερο όλους τους κλάδους .

Η συγκέτρωση θα πραγματοποιηθεί στη μία και μισή το μεσημέρι και οι σύλλογοι απευθύνουν κάλεσμα σε όλους .

 

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας , της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς Ελλάδας  και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, σε κοινή συνεδρίαση, μετά τις εξαγγελίες της ΓΣΕΒΕΕ & της ΕΣΕΕ για Πανελλαδικές κινητοποίησες, αποφασίσαμε ομόφωνα να πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13.30 μ.μ. στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ν. Φθιώτιδας , Όθωνος 3  στη Λαμία και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στα προωθούμενα μέτρα από την Κυβέρνηση  και τους δανειστές που βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την ύφεση, εξοντώνουν  την πραγματική οικονομία  και οδηγούν στην απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες συναδέλφους, επαγγελματίες – εμπόρους – βιοτέχνες- αυτοαπασχολούμενους – εργαζόμενους – συνταξιούχους   - άνεργους   και την κοινωνία γενικότερα.

 

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν καθολικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας , την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13.30μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας  , Όθωνος 3 στη Λαμία.

 

          ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

 

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ