Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου θώμης Κουμπούρα μετά από πολύωρη κατάθεση σε ανακριτή και εισαγγελέα  στα δικαστήρια Λαμίας.

Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται αλλά αργά και βασανιστικά  καθώς νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια τα οποία με την σειρά τους  δημιουργούν νέα ερωτηματικά. 
Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Λεωνίδας Κουμπούρας έδωσε στον ανακριτή στοιχεία για εκείνο το βράδυ όχι όμως με λεπτομέρειες καθώς ακόμη βρίσκεται σε σύγχυση.

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του  ο φερόμενος ως δράστης  ομολόγησε το έγκλημα  ζητώντας παράλληλα συγγνώμη και  δήλωσε ότι  είχε ερωτικό δεσμό  με την άτυχη παιδοψυχίατρο. Εκείνο το βράδυ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον ανακριτή,  << η γιατρός του ζήτησε  να χωρίσουν και σε συνάρτηση με το γεγονός ότι είχε προηγηθεί η αποπομπή του απο την οργάνωση στην οποία ανήκε  τον έφεραν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και  διέπραξε το έγκλημα σε κατάσταση αμοκ . >>


Ο δικηγόρος Λεωνίδας Κουμπούρας  τόνισε ότι σύμφωνα με τον φερόμενο ως δράστη ...υπήρξε συζήτηση εκείνο το βράδυ με το θύμα για ζητήματα που άπτονται των αρχών του και των αξιών του και στην συνέχεια  περίπου στις έξι το πρωί  έγινε το φονικό. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι το θύμα είχε παράλληλη σχέση, γεγονός που  μεγάλωσε την ερωτική απογοήτευση που ένοιωσε.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κατέθεσε άιτημα για ψυχιατρική  εξέταση  ενώ ο ίδιος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή είπε  ότι << ο κατηγορούμενος ομολόγησε το εγκλημα με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο >> και ότι η όλη συμπεριφορά του έχει<< χαρακτηριστικά παραφροσύνης>>.
Μετά την απόφαση έκαναν δηλώσεις και τα δύο αδέλφια της Θώμης Κουμπούρα , Σάββας και Κώστας .
Ο Κώστας Κουμπούρας  τόνισε ..<< με ικανοποιεί που ο φονιάς οδηγείτε στην φυλακή >> ενώ στην συνέχεια  απομακρύνθηκε συναισθηματικά φορτισμένος .
Ο Σάββας Κουμπούρας  τόνισε << άξιζε κάτι τέτοιο στην Θώμη ? >>
Ο συνήγορος υπεράσπισης του θύματος Θεμιστοκλής Σοφός  μίλησε για την θώμη Κουμπούρα τονίζοντας πόσο άριστη ήταν στην δουλειά της και πόσο την λάτρευε η κοινωνία της Λαμίας για να καταλήξει << τα παιδιά της Λαμίας έχασαν την μητέρα τους , έχασαν μία λαμπρή ψυχίατρο που έδινε πάντα συμβουλές .>>
Ο κ. Σοφός δήλωσε χαρακτηριστικά  για την υπόθεση <<  Ερευνώνται όλα τα στοιχεία και η έρευνα δεν έχει τελειώσει ακόμη . Δεν θα κάνω σχόλιο για την συγγνώμη και  την ομολογία αλλά  υπάρχουν πολύ σοβαρές προεκτάσεις στην δικογραφία . Ερευνώνται πολύ σοβαρά στοιχεία ενώ υπήρξε εμπλοκή οργάνωσης . Παράλληλα δόθηκαν στοιχεία  στην δημοσιότητα  μία ημέρα μετά την κηδεία της γιατρού τα οποία δεν γνώριζε ούτε η ασφάλεια . Απο που τα γνώριζαν αυτοί  που τα έδωσαν?>> Ο κ. Σοφός δήλωσε  πως κάποιοι θα κληθούν να αποδείξουν αυτά που δημοσιοποίησαν .

Ο Κώστας Κουμπούρας  ο οποίος είχε φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο και σήμερα  όταν αυτό βγήκε απο τα δικαστήρια Λαμίας  του φώναξε να πει την αλήθεια . << Είμαι ο κώστας και τα παλικάρια  λένε την αλήθεια . Είσα κότα  ...πές την  αλήθεια ..>> του είπε χαρακτηριστικά.