Eν όψει της έλευσης του νέου έτους 2018, και φέτος  η θρησκευτική και πολιτική ηγεσία του τόπου θα  παρευρεθούν στην πρωινή δοξολογία την ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας  την δευτέρα 1η Ιανουαρίου .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

Α. Από τις απογευματινές ώρες της 31ης Δεκεμβρίου 2017, μέχρι και τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2018, Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων Καταστημάτων, του Δημοτικού Καταστήματος, των Καταστημά- των των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου καθώς και των ιδιωτικών καταστημάτων και οι- κιών.

Β. Την 1η Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα:

Ώρα 08.00: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοση τιμών από τιμητικό άγημα του Στρατού και τη Φιλαρμονική του Δήμου Λαμιέων.

Ώρα 10.25′: Πέρας προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

Ώρα 10.30′: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβα- σμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας και ανταλλαγή ευχών, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας, στο Ισόγειο του Περιφερειακού Καταστήματος (Πλ. Ελευθερίας 13, Λαμία).