Σε 4 δημοτικούς συμβούλους  αποφάσισε Ανάθεση ευθύνης χειρισμού θεμάτων αρμοδιότητας του  ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και παράλληλη  εξουσιοδότηση υπογραφής εγγράφων .



Ο δήμαρχος Λαμιέων αποφάσισε  να αναθέσει ορισμένες αρμοδιότητες στους κ.κ Αθανάσιο Κλειτσάκη , Κωνσταντίνο Μπολοκούτα , Γεώργιο Ζήσιμο και Μάρκο Τσιτσία .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αναθέτει την ευθύνη χειρισμού θεμάτων αρμοδιότητάς του σε Δημοτικούς Συμβούλους, όπως αναλυτικά περιγράφονται παρακάτω:

1. Στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Αθανάσιο Κλειτσάκη, αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την ευθύνη χειρισμού των θεμάτων αθλητισμού, όπως αυτές ειδικότερα περιγράφονται στο άρθρο 75 περίπτωση στ΄ εδάφ. 11, 12 και 31 του ν. 3463/06, όπως συμπληρώθηκε και ισχύει.

2. Στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Κωνσταντίνο Μπολοκούτα, αναθέτει, χωρίς αμοιβή, το χειρισμό των θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης, όπως την παρακολούθηση των θεμάτων του πρωτογενούς τομέα, την ευθύνη των δημοτικών καλλιεργητικών εκτάσεων και βοσκοτόπων, τη συντήρηση των αντιπλημμυρικών και εγγειοβελτιωτικών έργων, τη συντήρηση και διαχείριση των αντλιοστασίων και των συστημάτων άρδευσης και, γενικά, την ευθύνη υποστήριξης και ενίσχυσης της φυτικής και ζωικής παραγωγής, όπως και την εποπτεία και ευθύνη της λειτουργίας
Ελληνική
του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Διεύθυνσης Τοπικής και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου.

3. Στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Γεώργιο Ζήσιμο, αναθέτει, χωρίς αμοιβή, το συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθρο 75 περίπτωση ζ΄ του ν. 3463/06, όπως ισχύει.

4. Στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μάρκο Τσιτσία, αναθέτει, χωρίς αμοιβή, την ευθύνη λειτουργίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Οι παραπάνω Δημοτικοί Σύμβουλοι εξουσιοδοτούνται και για την υπογραφή «με εντολή Δημάρχου» όλων των εγγράφων, των σχετικών με τα θέματα που εξουσιοδοτούνται με την παρούσα να χειρίζονται.