Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δικηγορικου συλλόγου Λαμίας  πραγματοποιήθηκε , συνάντηση στα Γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας με τους κ. Καραναστάση Απόστολο ,Βέττα Δημήτριο, Σαρακιώτη Ιωάννη, Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ  Ν.Φθιώτιδας , κ. Σταϊκούρα Χρήστο, Βουλευτή ΝΔ Ν.φθιώτιδας, με θέμα το τεθέν σε Διαβούλευση Νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  σχετικά με τη “Σύσταση του Οργανισμού Εθνικού Κτηματολογίου”,.

Σύμφωνα με το οποίο εκτός άλλων προβλέπεται η κατάργηση όλων των υποθηκοφυλακείων του Νομού και η Δημιουργία ενός Κτηματολογικού Γραφείου Στερεάς Ελλάδος με έδρα τη Λαμία.

Κατά τη συνάντηση, επισημάνθηκε η υποχρέωση της Πολιτείας να ολοκληρώσει  την κτηματογράφηση σε όλες της περιοχές , την κύρωση των δασικών χαρτών, τον καθορισμό του Αιγιαλού, να δημιουργήσει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να καταστεί εφικτή η λειτουργία του προτεινομένου δια του Νομοσχεδίου μοντέλου διαχειρίσεως.

Τέλος, σε συνέχεια των ανωτέρω συζητήθηκε μεταξύ των παρευρισκόμενων το αίτημα επιστημονικών φορέων της Αταλάντης για τη διατήρηση του  Κτηματολογικού Γραφείου στην Αταλάντη, άλλως της δημιουργίας Υποκαταστήματος Κτηματολογικού Γραφείου στην Αταλάντη.

Περισσότερα...