Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Η αυγή του νέου έτους, όπως κάθε ξεκίνημα, έρχεται φορτωμένη με στόχους, ευχές κι ελπίδες.


    Την περσινή Πρωτοχρονιά, όλοι ευχηθήκαμε το 2017 να μας φέρει πιο κοντά στο τέλος της κρίσης που εδώ και χρόνια μαστίζει την πατρίδα μας.
    Σήμερα, πλέον, ξέρουμε ότι το 2018 θα φέρει το τέλος της ξένης, σκληρής επιτροπείας, στον δογματισμό, τα λάθη αλλά και τις σκοπιμότητες της οποίας οφείλεται ένα μεγάλο μέρος της πολύχρονης δυστυχίας του λαού μας.
    Είναι, πια, στο δικό μας χέρι να ξαναφέρουμε την πατρίδα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου και να κάνουμε καλύτερη τη ζωή του λαού.
    Είναι, πια, στο δικό μας χέρι να δώσουμε στη νεολαία μας ελπίδα για το αύριο, προοπτική για μια καλή ζωή, προϋποθέσεις για δημιουργία. Να κάνουμε ελκυστική την παραμονή των νέων στην Ελλάδα και την επιστροφή όσων, δικαιολογημένα, ξενιτεύτηκαν στα χρόνια της κρίσης, για να μπορέσουν να στήσουν τη ζωή και το σπιτικό τους σε καλύτερες συνθήκες.
    Θέλω, λοιπόν, Πρωτοχρονιά του 2018, να ευχηθώ, ιδιαίτερα στους νέους μας, ο καινούργιος χρόνος να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής, όπου η προσπάθεια, το μυαλό, η δημιουργικότητα και η εργατικότητά τους θα αποδίδουν καρπούς μέσα στη χώρα τους, προς όφελός τους αλλά και για το καλό ολόκληρης της κοινωνίας.
    Εύχομαι σε όλους, υγεία, ευτυχία και προκοπή το 2018.

Περισσότερα...