Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Με 11 θέματα στη ημερήσια  διάταξή της συνεδριάζει  την Πέμπτη 17 Μαρτίου η οικονομική επιτροπή του δήμου Λαμιέων .
Ανάμεσα στα θέματα που θα την απασχολήσουν είναι και η απόκτηση ενός  μικρού λεωφορείου για την κάλυψη  των αναγκών του ειδικού σχολείου .
Σύμφωνα με  πληροφορίες του radiomemory.gr η τεχνική μελέτη  η οποία θα κατατεθεί στην συνεδρίαση  προβλέπει την προμήθεια ενός καινούργιου και αμεταχείριστου μικρού λεωφορείου μεταφοράς μαθητών, συνολικού αριθμού επιβατών 18-22 άτομα, το οποίο μετά από αφαίρεση καθισμάτων θα μπορεί να δέχεται αναπηρικό αμαξίδιο, για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Λαμίας.
 Το όχημα θα παραδοθεί διαμορφωμένο ώστε να δέχεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο.
Η ενδεικτική δαπάνη της προμήθειας προϋπολογίζεται στο ποσό των 69.918,70 € πλέον Φ.Π.Α. (23%). Συνολικά  η δαπάνη αναμένεται να φθάσει  τις 86 χιλιάδες ευρώ .


Το όχημα θα είναι καινούργιο, με όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και εγκρίσεις, έτοιμο προς χρήση ως σχολικό αυτοκίνητο. Θα παραδοθεί στη Λαμία, απαλλαγμένο από δασμούς και σύμφωνα με τις προδιαγραφές. Η προμήθεια θα γίνει με ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά.
Η προμήθεια συγχρηματοδοτείται από Δημοτικούς Πόρους και  το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η δαπάνη της προμήθειας έχει προϋπολογισθεί σε 86.000,00 Ευρώ εκ των οποίων 69.918,70  Ευρώ είναι για την προμήθεια  και  16.081,30 Ευρώ είναι για Φ.Π.Α.  23%. Θα χρηματοδοτηθεί από τον προϋπολογισμό οικον. έτους 2015 .
Ο διαγωνισμός θα γίνει ηλεκτρονικά .