Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η ΓΣΕΕ επιτίθεται με ανακοίνωση της στην κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας τη μεταρρύθμιση για το ασφαλιστικό ως «ταφόπλακα» για το σύστημα και την κατηγορεί ότι με επικοινωνιακά φτιασιδώματα επιχειρεί να «σερβίρει» το «πικρό ποτήρι».



«Αγνοώντας, για πολλοστή φορά, τους κοινωνικούς εταίρους και ειδικότερα τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους και τους θεσμικούς εκπροσώπους αυτών, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί έναν κατ΄ επίφαση διάλογο για να περάσει προειλημμένες αποφάσεις. Αγνοεί μάλιστα τους θεσμούς κοινωνικής διαπραγμάτευσης με προκλητικό τρόπο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, σημειώνοντας ότι το ασφαλιστικό δεν λύνεται με επικοινωνιακά τερτίπια και συνεχείς περικοπές αλλά με ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Επίσης, προειδοποιεί πως «η ΓΣΕΕ μαζί με τους εργαζόμενους δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, ως απλοί παρατηρητές της κατεδάφισης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, που επιχειρούν κυβέρνηση και δανειστές» και τονίζει: «Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα με κάθε μέσο και τρόπο, ώστε να αποκαλύψουμε και να αποτρέψουμε ένα ακόμη προμελετημένο έγκλημα».

ΠΗΓΗ : newsbeast.gr