Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, απ’ όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι.

 

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μία σημαντική ενημέρωση που ενδιαφέρει κάθε παίκτη του στοιχήματος! Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε το πλήρως ανανεωμένο κουπόνι πάμε στοίχημα, με μία σειρά από χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο site. Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν (κάνοντας κλικ στο “αστεράκι” στη δεξιά στήλη) και ενημερωθείτε  για την εξέλιξή τους, με ηχητική ειδοποίηση ώστε να μη χάνετε κανένα γκολ, στην καρτέλα “Τα παιχνίδια μου”! Ταυτόχρονα, στο live chat του Betarades.gr έχετε τη δυνατότητα να σχολιάζετε την εξέλιξη όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκετε προτάσεις για live betting, ζώντας τη δράση ζωντανά μαζί με τη μεγαλύτερη online παρέα του στοιχήματος.

 

 

Προβάδισμα για Σέλτικ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σέλτικ – Γκλάντμπαχ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ένα βαθμό κατάφερε να συγκεντρώσει η Σέλτικ στις δύο αγωνιστικές που έδωσε για τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη βαρύτατη εκτός έδρας ήττα με 7-0 από την Μπαρτσελόνα, το συγκρότημα του Ρότζερς αναδείχθηκε ισόπαλο με τη Μάντσεστερ Σίτι (3-3 εντός έδρας), μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, όπου προηγήθηκε τρεις φορές!  Οι «καθολικοί» παραμένουν αήττητοι στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες). Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε no-goal. Αήττητη παραμένει η Σέλτικ στις επτά τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το Τσάμπιονς Λιγκ (έξι νίκες, μία ισοπαλία, σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη εναντίον της Γκλάντμπαχ.

Απ’ την άλλη, δύο ήττες στους ισάριθμους αγώνες για τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε η Γκλάντμπαχ, παραμένοντας η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Σούμπερτ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μάντσεστερ Σίτι (4-0 εκτός έδρας) και Μπαρτσελόνα (2-1 εντός έδρας). Απόψε η Γκλάντμπαχ επιστρέφει στην πόλη που γνώρισε την πιο βαριά ευρωπαϊκή ήττα της ιστορίας της. Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1960/61 είχε αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων, γνωρίζοντας την ντροπιαστική ήττα με 8-0. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Γκλάντμπαχ για το Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις (3-1) στις 16 Αυγούστου του τρέχοντος έτους. Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στις τρεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Θα πάμε με την έδρα.

Αμφίσκορο στο «Emirates»

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Λουντογκόρετς, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.35. Σε καλό «φεγγάρι» βρίσκεται η Άρσεναλ και σε θεωρητικό επίπεδο δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στο σημερινό ματς. Δεν είναι ισοπεδωτικοί οι «κανονιέρηδες» στις εμφανίσεις τους, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει ότι έρχονται από ένα σερί έξι νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, η ήττα με 3-4 από τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ συνοδεύθηκε από ένα αήττητο σερί 8-2-0. Βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της Πρέμιερσιπ, ισόβαθμοι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Βενγκέρ ξεκίνησε με το ισόπαλο 1-1 στο «Παρκ ντε Πρενς» και συνέχισε με το νικηφόρο 2-0 επί της Βασιλείας για τη 2η αγωνιστική. «Πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη σταθερότητα και να επικεντρωνόμαστε μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε τρία εντός έδρας παιχνίδια την τρέχουσα εβδομάδα και θέλω νίκες σε όλα», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Απ’ την άλλη, πολύ δύσκολη η σημερινή αποστολή της Λουντογκόρετς, η οποία μετρά την ήττα από τη Λίβερπουλ στη μοναδική πρότερη επίσκεψή της στο Νησί. Ουσιαστικά ο στόχος της βουλγαρικής ομάδας είναι η κατάληψη της 3ης θέσης του ομίλου (πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ), καθώς πολύ δύσκολα θα «σπάσει» το ζευγάρι Παρί – Άρσεναλ στις δύο πρώτες θέσεις. Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας έφυγαν στην πρεμιέρα με το ισόπαλο 1-1 από την Ελβετία, ενώ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ηττήθηκαν από την Παρί με 1-3. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, η Λουντογκόρετς μετρά μόνο νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, έχοντας σκοράρει από τρία γκολ και πάνω σε καθένα από αυτά τα πέντε ματς. Θεωρούμε ότι οι Βούλγαροι μπορούν να σκοράρουν και να βοηθήσουν για το G/G.

Στηρίζουμε Χάποελ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βαλένθια – Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Eurocup, όπου επιλέγουμε το +10 των Ισραηλινών σε απόδοση 1.90. Η Βαλένθια μπήκε εντυπωσιακά στο φετινό Eurocup με τη συντριβή της Ουλμ με 95-58 και έπειτα «ξεκουράστηκε» το Σαββατοκύριακο επειδή είχε ρεπό στην ACB. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν η ομάδα που είχε ρεπό για τον όμιλο D του Eurocup στην πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα του Ισραήλ έχει ξεκινήσει με ρεκόρ 2-0, με τελευταίο αποτέλεσμα της τη νίκη 79-88 επί της Μακάμπι Κιριάτ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Καλή ομάδα έχει δημιουργήσει η Χάποελ φέτος με τον Πιανιτζιάνι στον πάγκο της, έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ Ισραήλ με συντριβή της Μακάμπι στον τελικό και στο ρόστερ της ξεχωρίζουν οι Στανταμάιρ, Πίτερσον, Τζέρελς,, Κίνσεϊ, Ντάισον, Χαλπερίν και Ελιάχου. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Βαλένθια απόψε, όπως ήταν με την Ουλμ την οποία διέλυσε με την άμυνα. Η Χάποελ έχει όλα τα φόντα για εξαιρετική πορεία στην διοργάνωση διότι οι Αμερικάνοι αθλητές της έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια, εκτός φυσικά του Αμάρι Στανταμάιρ. Με ρίσκο «κοντράρουμε» την Βαλένθια με την επιλογή Χάποελ +10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.