Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Επιστροφή σε πλήρη δράση σήμερα, Παρασκευή (18/11), καθώς η επανέναρξη των πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη προσδίδει νέο ενδιαφέρον στο κουπόνι στοιχήματος. Τέσσερα συνολικά παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, τα τρία από αυτά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και το ένα από την Euroleague. Από την τελευταία, μάλιστα, δεν είναι μία... τυχαία αναμέτρηση, αλλά το σούπερ ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δικαιωματικά, επομένως, ξεκινάμε τα προγνωστικά για στοίχημα από το ντέρμπι των «αιωνίων».

 

Κερδίζει ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, λοιπόν, με την πρότασή του Betarades.gr να είναι η νίκη του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.78. Ο Παναθηναϊκός λίγο έλειψε να πετύχει μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ, όμως ηττήθηκε στο τέλος με 87-84 και συνεχίζει με ρεκόρ 4-3 στη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός νίκησε, ως όφειλε, την Μπαρτσελόνα με 59-52 και συνεχίζει με ρεκόρ 4-3. Σήμερα στο ΟΑΚΑ οι «αιώνιοι» αναμετρώνται για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, μετά το 88-63 που πέτυχε ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκείνη η συντριβή του ΠΑΟ ήταν το αποτέλεσμα που έφερε εκτός ομάδας τον Πεδουλάκη και μια εβδομάδα μετά ήρθε να τον αντικαταστήσει ο Τσάβι Πασκουάλ.

Με τον Πασκουάλ στον πάγκο ο Παναθηναϊκός είναι πολύ βελτιωμένος και το απέδειξε περίτρανα στον προχθεσινό αγώνα με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Όμως, ο ΠΑΟ έφυγε διπλά «λαβωμένος» από εκείνη την αναμέτρηση, πρώτον επειδή ηττήθηκε στο τέλος λόγω δικών του λαθών και δεύτερον διότι στην τέταρτη περίοδο χτύπησε ο Γκιστ, ο οποίος θα μείνει για καιρό εκτός δράσης. Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τη Ρεάλ η απόδοση της νίκη του είχε ήδη προσφερθεί στο 1.55, μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Γκιστ πήρε την ανιούσα η απόδοση και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 1.78. Είναι πάρα πολύ μεγάλη η απόδοση για να αγνοηθεί και αυτή θα είναι η επιλογή. Άλλωστε παντού αποδεικνύεται ότι στα ντέρμπι δε μετρούν τόσο οι απουσίες, όσο το πάθος και η «δίψα» για τη νίκη. Επιλογή λοιπόν η νίκη του Παναθηναϊκού.

Παίρνει το διπλό η Μονακό

Συνεχίζουμε με Α' Γαλλίας και το παιχνίδι Λοριάν – Μονακό, στο οποίο θα πάμε με το διπλό, σε απόδοση 1.90. Καθηλωμένη στην τελευταία θέση είναι η Λοριάν, που μετράει 7 πόντους και προς το παρόν είναι κοντά στις θέσεις της σωτηρίας. Δεν κατάφερε να πάρει τίποτα ούτε την περασμένη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό, όπου για ακόμη μια φορά πλήρωσε τα αμυντικά κενά της και έχασε 2-1, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 62’. Ήταν το τελευταίο ματς όπου αγωνίστηκε «ακέφαλη», μιας και η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» στον Μπερνάρ Καζονί, όνομα που δεν ήταν ψηλά στη λίστα των επιλαχόντων μετά την απομάκρυνση Ριπόλ. Ευκαιρία να «πιάσει» τη Νις στην κορυφή της βαθμολογίας έχει σήμερα η Μονακό, από την άλλη, που δε θέλει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη. Οι Μονεγάσκοι ήταν σαρωτικοί στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή, καθώς διέλυσαν εντός έδρας 6-0 τη Νανσί, σ’ ένα ματς όπου τα πάντα είχαν τελειώσει απ’ το 30’ με το 2-0 απ’ τα δύο γκολ του Φαλκάο. Ακολούθησαν άλλα τέσσερα γκολ απ’ το 65’ και έπειτα για την ομάδα του Πριγκιπάτου, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος. Ήταν η τρίτη φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όπου η Μονακό πιάνει πολύ μεγάλο σκορ, αφού είχαν προηγηθεί το 0-7 επί της Μετς και το 6-2 επί της Μονπελιέ. Οι Μονεγάσκοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.

Δε χάνει η Σιντ Τρούιντεν

Περνάμε στο Βέλγιο και το 1Χ σε απόδοση 1.98 στον αγώνα Σιντ Τρούιντεν – Κλαμπ Μπριζ. Σκόραρε δύο φορές εκτός έδρας στο ντέρμπι παραμονής με την Έουπεν, αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό για τη Σιντ Τρούιντεν. Ήθελε να αποφύγει με κάθε τρόπο την ήττα, ωστόσο το «κοιμισμένο» ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος μετέτρεψε το 0-1 σε 3-1 μέχρι το 62’ και κάπου εκεί το ματς έφυγε απ’ τον έλεγχο της. Μείωσε στο 83’, αλλά το σκορ έκλεισε στις καθυστερήσεις με το τελικό 4-2. Ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έχουν νίκη στις εφτά τελευταίες αγωνιστικές (0-3-4). Η Κλαμπ Μπριζ, από την πλευρά της, είχε δεύτερη σερί απώλεια την περασμένη αγωνιστική με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Γκενκ, αποτέλεσμα που ήρθε χάρη στο γκολ του Φόσεν στο 85’, ωστόσο ήταν το μίνιμουμ που μπορούσε να αποσπάσει με βάση τη σχετικά καλή εμφάνιση της. Ήταν η τρίτη φορά που δεν κερδίζει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ως εκ τούτου έμεινε στους 24 πόντους και πλέον βρίσκεται στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ. Εκτός έδρας έχει σοβαρά προβλήματα φέτος, δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ενώ σήμερα έχει κόντρα και την παράδοση. Αξίζει το ρίσκο με την επιλογή του 1Χ.

Σκοράρουν Μπράιτον και Άστον Βίλα

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και το παιχνίδι Μπράιτον – Άστον Βίλα, στο οποίο θα πάμε με το Goal / Goal, σε απόδοση 2.10. Αήττητη παραμένει η Μπράιτον εδώ και δέκα αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε το συγκρότημα του Χάτον επικράτησε των Γουλβς (1-0 εντός έδρας), Γουίγκαν (1-0 εκτός έδρας), Νόριτς (5-0 εντός έδρας) και Μπρίστολ Σίτι (2-0 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά , αήττητο σερί «τρέχει» και η Άστον Βίλα, η οποία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα,  τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπρους επικράτησε των Ρέντινγκ (2-1 εκτός έδρας), Φούλαμ (1-0 εντός έδρας) και Μπλάκμπερν (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Γουλβς (1-1 εντός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (1-1 εκτός έδρας). Καλές επιθετικά και οι δύο ομάδες, θεωρούμε ότι απόψε μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα, τουλάχιστον, και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.