Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Πλούσια είναι η δράση είναι στο σημερινό κουπόνι, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στις δύο κατηγορίες της Γαλλίας, ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αγώνες Κυπέλλου έχουμε επίσης σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Interwetten, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

 

Εύκολο πέρασμα για τους Μονεγάσκους

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ντιζόν – Μονακό, όπου επιλέγουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Μονακό σε απόδοση 2.10 (σε περίπτωση που η Μονακό κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ τότε παίρνετε όλο το ποσό. Εάν η Μονακό κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφονται τα χρήματα που ποντάρατε). Σαφώς βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Ντιζόν το Σάββατο στο ιδιαίτερα δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Μπορντό. Ήταν το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς μετά το 1-0 απ’ τη Νανσί, παιχνίδι όπου οι «αετοί» ήταν κακοί και ηττήθηκαν δίκαια, ωστόσο εναντίον των Γιρονδίνων τα πήγαν αρκετά καλά και έχασαν μέσα απ’ τα χέρια τους το θετικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκαν δύο φορές μέχρι το 62’ και ενώ φαινόταν ότι θα φύγουν νικητές, στο φινάλε δεν πήραν ούτε την ισοπαλία! Ισοφαρίστηκαν στο 88’ και από ατυχία ήρθε και το 3-2 στις καθυστερήσεις. Χωρίς νίκη η Ντιζόν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (0-2-2), τα 2/3 τελευταία ματς συνοδεύτηκαν από Over 4,5.

Στον αντίποδα, τι να πει κανείς γι’ αυτή τη Μονακό, που μοιάζει ανίκητη; Οι Μονεγάσκοι προσέφεραν ακόμη μια επιθετική «παράσταση» το Σάββατο εναντίον της Μαρσέιγ εντός έδρας, ένα θεωρητικά δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο μετέτρεψαν σε… προπόνηση. Στο 3-0 το ημίχρονο για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, η οποία «κεντούσε» στο γήπεδο, έχοντας για κορυφαίο παίκτη για ακόμη μια φορά τον Μπερνάρντο Σίλβα, που κάνει «μαγικά» πράγματα φέτος. Ήταν η πέμπτη φορά στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές όπου η Μονακό πιάνει πολύ μεγάλο σκορ, είναι μακράν η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με 43 γκολ σε 14 ματς, δηλαδή πάνω από 3 μέσο όρο ανά παιχνίδι! Από πέντε σερί νίκες προέρχονται οι φιλοξενούμενοι σ’ όλες τις διοργανώσεις, με επιμέρους σκορ 18-1! Το ακόμη καλύτερο για τους Μονεγάσκους είναι ότι η Νις «γκέλαρε» και η διαφορά μειώθηκε στο -1 απ’ την κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι σήμερα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιλογή μας το -1 της Μονακό.

Over 2.5 στο Χαλ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Χαλ – Νιουκάστλ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.05. Χωρίς νίκη παραμένει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η Χαλ. Αφού επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Σαουθάμπτον στις 6 του μηνός το συγκρότημα του Φίλαν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάντερλαντ (3-0 εκτός έδρας), ενώ το προηγούμενο Σάββατο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Γουέστ Μπρομ (1-1 εντός έδρας). Μία νίκη και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός για τις «τίγρεις» στις δύο τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Πριν από αυτές γνώρισε τέσσερις σερί ήττες. Στις τρεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Απ’ την άλλη, στις έντεκα αναμετρήσεις σταμάτησε το αήττητο σερί που «έτρεχε» σε όλες τις διοργανώσεις η Νιούκαστλ, στις οποίες σημείωσε δέκα νίκες και μία ισοπαλία! Το προηγούμενο Σάββατο το συγκρότημα του Μπενίτεθ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπλάκμπερν, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 1-0. Στις οχτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «καρακάξες» σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσαν επτά νίκες και μία ισοπαλία. Θα πάμε με το Over 2,5.

Κερδίζει η Άλταχ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις ματς με την αναμέτρηση Άλταχ – Ριντ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.75. Τα χρειάσθηκε κόντρα στην ουραγό Μάτερσμπουργκ, ωστόσο η Άλταχ κατάφερε έστω και δύσκολα να αποδράσει με το “διπλό” από το Pappelstadion, επικρατώντας με 1-2 της αντιπάλου της. Συνέχεια στις επιτυχίες για την Άλταχ που συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια αήττητη, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, ενώ σημείωσε μάλιστα τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Στουρμ Γκρατς και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Πανίσχυρη στην έδρα της, παραμένει φέτος αήττητη με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Απ’ την άλλη, η Ριντ κινήθηκε σε ρηχά νερά, εμφανίστηκε ξανά κατώτερη του αναμενόμενου και υπέστη ήττα με 1-2 από την προτελευταία Σεντ Πόλτεν. Βρέθηκε μάλιστα στο 45’ μπροστά στο σκορ, ωστόσο η Σεντ Πόλτεν εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τα πολλά αμυντικά της κενά, φεύγοντας με το “διπλό” από το Keine Sorgen Arena. Επιβεβαίωσε ξανά πως βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, γνώρισε τη δεύτερη σερί της ήττα, αλλά και πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, διαθέτοντας μια από τις χειρότερες άμυνες. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, με τη Ριντ να γνωρίζει πως με την εικόνα των τελευταίων της παιχνιδιών δύσκολα μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Εκμεταλλεύεται το Παλέ ο Άρης

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις ματς με την αναμέτρηση Άρης – Μονακό, όπου επιλέγουμε το -3 σε απόδοση 1.90. Ο Άρης συμπλήρωσε δύο σερί ήττες, ηττήθηκε 81-74 από την Φρανκφούρτη, και είναι πια στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 4-2 ενώ μετά επέστρεψε στις νίκες για το ελληνικό πρωτάθλημα με το 69-79 επί της Δόξας Λευκάδας. Η Μονακό νίκησε με 93-74 τη Νίμπουρκ και είναι στην κορυφή με ρεκόρ 5-1, ισόβαθμη με την Μπάνβιτ, και έπειτα νίκησε 62-66 στην έδρα της Πορτέλ, μένοντας έτσι στην κορυφή της γαλλικής λίγκας. Ο Άρης ακόμη «ψάχνεται», πολλά έχουν ακουστεί για πιθανές αλλαγές ξένων και το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος ο Πρίφτης δεν πέτυχε τους πολύ καλούς ξένους της περσινής σεζόν πάνω στους οποίους βασίστηκε η εξαιρετική ομάδα. Επιπλέον έχει εδώ και καιρό τραυματία τον Καββαδά, φυσικά την ατυχία με τον Σανικίτζε και τις τελευταίες εβδομάδες έλειψε ο Μαρμπλ, που όμως αγωνίστηκε λιγάκι με την Δόξα και σήμερα θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Όπως νίκησε πριν μερικές εβδομάδες την Μπάνβιτ έτσι μπορεί να το κάνει και σήμερα ώστε να πιάσει βαθμολογικά τη Μονακό που ναι μεν είναι καλή ομάδα αλλά όχι αυτό που παρουσιάζεται από τις στοιχηματικές εταιρείες. Θα «μιλήσει» λοιπόν ο νόμος του Αλεξάνδρειου, ή Nick Gallis Hall, όπως λέγεται τα τελευταία δύο χρόνια, και ο Άρης θα επικρατήσει έτσι ώστε να επαληθεύσει το -3.5 που προσφέρεται.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.