Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Οι πολυτελείς οικίες δύο δημοφιλών ποδοσφαιριστών μπήκαν στο στόχαστρο αγνώστων -μέσα σε λίγες ώρες- το βράδυ της Τρίτης στη Βούλα.

Στην πρώτη περίπτωση, άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκες και άρπαξαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θύμα ληστών έπεσε ο Βίκτορ Ιμπάρμπο, παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Περίεργη σύμπτωση ή κάτι άλλο;»: Την απάντηση στην ερώτηση αυτή καλούνται να δώσουν τώρα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, καθώς εξετάζουν εάν πρόκειται για τα μέλη μιας συγκεκριμένης σπείρας που... έβαλε στο μάτι τα πολυτελή σπίτια της Βούλας ή εάν οι διαρρήξεις αποτελούν δύο ξεχωριστές και μεμονωμένες περιπτώσεις.

Η ληστεία στη μονοκατοικία του Τσόρι Ντομίνγκες

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τσόρι Ντομίνγκες, όταν επέστρεψε στη μονοκατοικία του στη Βούλα το βράδυ της Τρίτης.

Τρεις άγνωστοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του 35χρονου, «σηκώνοντας» ό,τι βρήκαν μπροστά τους και μπορούσαν να κουβαλήσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πήραν ένα μεγάλο ποσό, κοσμήματα τεράστιας αξίας, αλλά και σχεδόν όλη την -πανάκριβη- γκαρνταρόμπα του Λατινοαμερικανού άσου του Ολυμπιακού.

Εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες ήξεραν ακριβώς και πού υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός, ώστε να τον απενεργοποιήσουν.









«Εισβολή» στο σπίτι του Βίκτορ Ιμπάρμπο

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι σημειώθηκε διάρρηξη στο σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες, μια νέα κλήση για ακόμη μία κλοπή έγινε στην αστυνομία. Αυτήν τη φορά στο σπίτι του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Πηγαδάκια Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιεχόμενο καθώς και ρούχα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρίσκεται στην Κρήτη, αφού ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα με τον ΟΦΗ.

Η οικία του Βίκτορ Ιμπάρμπο:

 






ΠΗΓΗ : www.zougla.gr