Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Μπορεί να είναι Δευτέρα και οι στοιχηματικοί ρυθμοί να έχουν μειωθεί, εντούτοις η δράση σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία παραμένει αρκετά σημαντική. Θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις που κλείνουν τις αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ και Serie B. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η interwetten, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

 

Χ2 στο Riverside

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Χαλ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.10. Η αναμέτρηση του «Ριβερσάιντ» ρίχνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μίντλεσμπρο φιλοξενεί τη Χαλ, θέλοντας να δείξει ότι η πολύ καλή εμφάνιση του προπερασμένου σαββατοκύριακου μέσα στην έδρα της Λέστερ δεν ήταν τυχαία. Θα μπορούσε η «Μπόρο» να φύγει ακόμα και με το τρίποντο, αν ήταν λίγο πιο προσεκτική στα αμυντικά της καθήκοντα. Μόνο μία ήττα μετρούν οι γηπεδούχοι στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-3-1), ταυτόχρονα όμως έχουν ηττηθεί στα 4/5 τελευταία «εντός». Με σημερινό τρίποντο απομακρύνονται στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Χαλ, από την πλευρά της, θέλει να πάρει ψυχολογικό boost από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Νιούκαστλ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Εκεί θα βρει μπροστά της τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον προπονητή Μάικ Φίλαν να σημειώνει με νόημα: «Για μένα προσωπικά, πρόκειται για δύο ιδιαίτερα ματς, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου (ως παίκτης κι ως προπονητής) συνδέεται με το «Ολντ Τράφορντ». Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι «τίγρεις» προέρχονται από το ισόπαλο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ, «τρέχουν» σερί 1-1-1 στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, αλλά ταυτόχρονα μετρούν μόνο ήττες στις τελευταίες τέσσερις εξόδους πρωταθλήματος. Είναι αλήθεια ότι διαθέτουν ένα μέτριο ρόστερ κι ότι λογικά θα αποτελέσουν έναν από τους βασικούς υποψηφίους για τον υποβιβασμό (αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα). Θα πάμε με το Χ2.

Κερδίζει η Μπενεβέντο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μπενεβέντο – Τσεζένα, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Αήττητη παραμένει η Μπενεβέντο στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις σερί νίκες και μία ισοπαλία. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπαρόνι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Σπέτσια (1-0 εντός έδρας), Τερνάνα (1-0 εκτός έδρας), Τσιταντέλα (1-0 εντός έδρας) και Μπρέσια (4-0 εντός έδρας), ενώ την προηγούμενη βδομάδα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Βιτσέντζα (0-0 εκτός έδρας). Αήττητες παραμένουν οι «μάγισσες» στις οχτώ συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα υποδέχονται την Τσεζένα, που έρχεται από δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, αλλά εκτός έδρας είναι αδύναμη. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Καμπλόνε συγκέντρωσε έξι βαθμούς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Πίζα (2-0 εντός έδρας) και Αβελίνο (3-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σπέτσια (1-0 εκτός έδρας). Χωρίς νίκη παραμένουν οι «μπιανκονέρι» σε οχτώ εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος (τρεις ισοπαλίες, πέντε ήττες). Λογική επιλογή ο άσσος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.