Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (13/01). Από Μεξικό, Τουρκία και Γαλλία έρχεται η τριάδα των ποδοσφαιρικών προτάσεων, ενώ από το «μενού» δε θα μπορούσε να λείπει και η Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι μέσω του Betarades μπορείτε να ενημερώνεστε πέρα από το στοίχημα και για τα πάντα γύρω από το καζίνο στο ίντερνετ.

Over από το Μεξικό

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας τη δυνατή πρόταση της ημέρας, η οποία είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στο παιχνίδι του Μεξικού, Τιχουάνα – Πουέμπλα. Απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν για την Τιχουάνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην έδρα της Μονάρκας, το περασμένο Σάββατο. Από την άλλη, η Πουέμπλα, αν προηγήθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μοντερέι την Κυριακή, με τον Αλέξις Κανέλο να δίνει δυο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τον Χεσούς Μολίνα και εν τέλει πήραν τη νίκη (2-3) χάρη σε ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Πλέον, η ομάδα του Ρικάρντο Βαλίνο παραμένει στην τέταρτη θέση από το τέλος στη μάχη για την παραμονή και θέλει απεγνωσμένα να ξεκινήσει να μαζεύει πόντους, εάν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της. Ενισχύθηκε με τρεις επιστροφές παικτών, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι, και η εκτός έδρας φόρμα της είναι ενθαρρυντική, έχοντας επικρατήσει στα τρία από τα πέντε τελευταία αντίστοιχα παιχνίδια της. Περιμένουμε ένα ματς με αρκετά τέρματα ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Άσσος στην Προύσα

Συνεχίζουμε με Τουρκία και τον Άσσο σε απόδοση 2.35 στην αναμέτρηση Μπούρσασπορ – Τραμπζονσπόρ. Δεν μπόρεσε να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις της το 2016 η Μπούρσασπορ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1 από τη Γκεντσλερμπιρλίγκι. Κάκιστη εμφάνιση, επιβεβαίωσε ξανά πως τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι φέτος το αδύναμο σημείο της. Ωστόσο, στην έδρα της είναι πανίσχυρη μετράει μόλις μια ήττα φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ με στόχο να μπει με το δεξί στο 2017. Η τελευταία, από την πλευρά της, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, η διακοπή τη βρήκε στην 13η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη, διαθέτοντας παράλληλα μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Πιο πρόσφατο της παιχνίδι της στη Super Lig, αυτό κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 0-3, απογοητεύοντας ξανά με την εικόνα της. Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, όπου σε καμία εξ αυτών δεν μπόρεσε να σκοράρει. Θα πάμε με την έδρα.

Σκοράρουν στην Κορσική

Επόμενη επιλογή, το Goal / Goal σε απόδοση 2.25 στο παιχνίδι της Β' Γαλλίας, Γκαζελέκ – Οσέρ. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο μπήκε στο νέο χρόνο η Γκαζελέκ, αφού την περασμένη Παρασκευή «κατάφερε» να γνωρίσει ντροπιαστικό αποκλεισμό με σκορ 4-3 από την Ερμπιέ, η ομάδα αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, από κει και πέρα, δεν τα πάει και τόσο καλά, αφού το μόνο στο οποίο μπορεί να ελπίζει, φαίνεται πως είναι η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Στον αντίποδα, τη δική της αντεπίθεση θέλει να ξεκινήσει με την έναρξη του νέου έτους η Οσέρ, προκειμένου να καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η αλήθεια είναι, βέβαια, πως «έκλεισε» την περασμένη χρονιά με ενθαρρυντικά αποτελέσματα, ενώ την ξεκίνησε και με τον ίδιο τρόπο αφού την περασμένη εβδομάδα απέκλεισε την Τρουά στο Κύπελλο Γαλλίας, επικρατώντας με σκορ 4-2 στην παράταση. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο,

«Αγριεμένη» η ΤΣΣΚΑ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Αρμάνι Μιλάνο, στον οποίο θα πάμε με το Over 93.5 πόντοι της ΤΣΣΚΑ, σε απόδοση 1.85. Το σερί της Αρμάνι θα πάει απόψε στις 10 ήττες αφού θα αντιμετωπίσει μια ΤΣΣΚΑ που δεν έχει συνηθίσει στις ήττες και θα παρουσιαστεί «αγριεμένη» να διαλύσει την αντίπαλό της. Τα ίδια έγιναν και στον αγώνα με τη Μινσκ την οποία δε «λυπήθηκαν» οι παίκτες του Ιτούδη και νίκησαν 63-100 αν και μπορούσαν να σταματήσουν την προσπάθεια, όπως κάνουν πάρα πολλές φορές στην VTB. Την καλύτερη επίθεση της Euroleague διαθέτει η ΤΣΣΚΑ με 88.2 πόντους ανά αγώνα, την χειρότερη άμυνα της Euroleague διαθέτει η Αρμάνι με 86.9 πόντους ανά αγώνα, είναι πολύ πιθανό η ΤΣΣΚΑ να σκοράρει πάνω από 90 απόψε, πιθανώς να ξεπεράσει τους 100, και η μεγάλη επιθετική επίδοσή της θα δώσει και νίκη με διαφορά άνω των 16 πόντων στην ομάδα του Ιτούδη. Επιλογές με παρόμοια «ισχύ» και παρόμοια πιθανότητα επαλήθευσης τα ΤΣΣΚΑ -16.5 και ΤΣΣΚΑ Over 93.5 πόντοι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.