Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ιδιαίτερο ζήλο επέδειξε μία εφοριακός στη Ρόδο, η οποία έφτασε στο σημείο να... βουτήξει στη θάλασσα για να συλλάβει μία Κινέζα «φοροφυγά» που αρνείτο να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», χθες (8/7) μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών πραγματοποίησε συντονισμένους ελέγχους στις ανατολικές περιοχές της Ρόδου.

Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντόπισε μία μασέζ κινεζικής καταγωγής, η οποία ασκούσε το επάγγελμά της σε δεκάδες λουόμενους, ασφαλώς με το... αζημίωτο.
 
Μόλις η γυναίκα διαπίστωσε την παρουσία του κλιμακίου, άρχισε να τρέχει μεταξύ των λουόμενων για να αποφύγει τη σύλληψη.
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς που την καταδίωκαν, βούτηξε με τα ρούχα στη θάλασσα. Παρά τις επίμονες εκκλήσεις για παράδοσή της στις αρχές, εκείνη αρνείτο πεισματικά, κρατώντας μία απόσταση ασφαλείας περίπου 10 μέτρων από τους διώκτες της.

Σ’εκείνο το σημείο κι εφόσον οι αστυνομικοί δεν είχαν δικαιοδοσία σύλληψης εντός των υδάτων (αρμοδιότητα που εμπίπτει στη δικαιοδοσία του λιμενικού), μία από τους εφοριακούς φόρεσε το μαγιό που είχε μαζί της σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (δεν είναι σπάνιο οι εφοριακοί να παριστάνουν τους τουρίστες χάριν αποτελεσματικότητας ελέγχων), βούτηξε στη θάλασσα, πλησιάζοντας την Κινέζα και υποχρεώνοντάς την να την ακολουθήσει. Το "plan B" απέδωσε καρπούς και, μάλιστα, μπροστά τα κατάπληκτα μάτια δεκάδων λουόμενων.

Η γυναίκα συνελήφθη και της επιβλήθηκε το προβλεπόμενο – για την περίσταση – πρόστιμο.

ΠΗΓΗ ; 24wro.com.gr