Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ούτε αύριο Τρίτη  θα ανοιξουν τα  σχολέια της Λαμίας αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων θα παραμείνουν κλειστά.
Η απόδαση οφείλεται  στις χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και  στην νέα πρόγνωση της ΕΜΥ που προβλέπει χιονοπτώσεις απο τις βραδυνές ώρες .
Κλειστοί και  οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου ενώ οι ιδιωτικοί  θα λειτουργήσουν  με δική τους ευθύνη .


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.
Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο και τα σχολέια  του δήμου Στυλίδας  σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής .

«Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο καιρός τις επόμενες ώρες πρόκειται να επιδεινωθεί με παρουσία επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Κατόπιν των ανωτέρω ενημερώνουμε ότι  όλα τα σχολεία της Ανατολικής Φθιώτιδας αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, θα παραμείνουν κλειστά».

ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Τρίτη και τα σχολέια  στο Δομοκό .

Σχετική απόφαση  υπέγραψε ο Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τζιαχρήστας, στην οποία υπογραμμίζει τα ακόλουθα:

«…αποφασίζει τη διακοπή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δομοκού, την Τρίτη  10  Ιανουαρίου 2017 από  7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  λόγω  χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού στην περιοχή».