Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Φοβούμενοι τις  νέες προγνώσεις για ένα  νέο κύμα κακοκαιρίας οι αρμόδιες  αρχές  αποφάσισαν να διατηρήσουν κλειστά τα σχολεια σε όλη την Φθιώτιδα και στη Λαμία.

Κλειστά θα παραμείνουν και σε αρκετούς δήμους των υπολοίπων νομών της Στερεάς.

Από τις ανακοινώσεις  που έχουν γίνει μέχρι στιγμής θα μείνουν κλειστά σχολεία στην Εύβοια και  στον δήμο Αγράφων για την Ευρυτανία.
Και σωστά διαβάσατε. Στην Φθιώτιδα όλα τα σχολέια κλειστά ενώ στην Ευρυτανία ανοικτά.

Εύβοια:

Με απόφαση της Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 10-01-2017 τα σχολεία.

Κύμη-Αλιβέρι: Κλειστά τα σχολεία και σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Ευρυτανία:

Στο Καρπενήσι αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα ανοίξουν στις 10. Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Αγράφων: Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά  και την Τρίτη 10/1/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«Προς αποσαφήνιση ερωτημάτων προς αρκετούς γονείς για τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών κάνουμε γνωστό ότι: Η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εποπτεύονται από του Υπουργείο Παιδείας και ακολουθούν συγκεκριμένο ωρολόγιο υποχρεωτικό πρόγραμμα. Η απουσία των παιδιών από τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχει επίπτωση στις επιδόσεις τους.
Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καρπενησίου αποτελούν Κοινωνική Δομή και δεν είναι υποχρεωτική η παρακολούθησή τους. Ο Δήμος Καρπενησίου καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να παραμένουν ανοικτοί οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου μας προς διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.»

 

Περισσότερα...