Κλειστά και αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία σε Λαμία και Φθιώτιδα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δήμων . Ο παγετός , οι νέες  προγνώσεις αλλά και η απουσία πρόληψης , προετοιμασίας αλλά και υποδομής  οδηγούν τους δήμους σε αυτές τις αποφάσεις .
Ο δήμος Λαμιέων  αποφάσισε τα σχολεία να είναι  κλειστά , όλων των βαθμίδων  όπως και οι παιδικοί σταθμοί ενώ  απομένει η απόφαση των ιδιωτικών παιδικών σταθμών .Σύμφωνα με τον δήμο Λαμιέων  οι ιδιωτικοί σταθμοί  θα λειτουργήσουν με δική τους ευθυνη . Ακόμη όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη  ανακοίνωση  απο τους σταθμούς για το τι θα γίνει  με τα δρομολόγια .

Οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί   σύμφωνα με πληροφορίες του radiomemory.gr πραγματοποiούν  κοινή συνάντηση   προκειμένου να αποφασίσουν  εάν θα είναι κλειστοί ή εάν  θα ανοίξουν  χωρίς όμως να γίνουν δρομολόγια όπως και σήμερα .

 

  Η ανακοίνωση του  Δήμου

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου Λαμιέων

 

Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.

Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Ενημερωτικά Δελτία

Social Media

Facebook Twitter Google+ YouTube RSS Feeds Share

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε αποτελεσματικά στο Radio Memory

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ: +30.2231020049

Η Διεύθυνση μας

Καποδιστρίου 34 Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ: 35100

Πνευματικά Δικαιώματα

   &  

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.