Έκκληση για μία ακόμη φορά να μην  κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης της Λαμίας εάν δεν είναι μεγάλη ανάγκη  κάνει ο δήμαρχος Λαμιέων και η περιφέρεια  αφού τα φαινόμενα  συνεχίζονται και η  κυκλοφορία είναι επικίνδυνη . Ήδη απο αυτή  την  ώρα η πόλη θυμίζει έρημη πόλη  αφού κυκλοφορούν μόνο για τα απαραίτητα .

ο Δήμος έχει βγάλει όλα τα μηχανήματα  στους δρόμους ενώ έχει εκμισθώσει και  5 ακόμη αλλά και πάλι λόγω της χιονόπτωσης  η κατάσταση είναι δύσκολη . Τις πρωινές ώρες και ενώ ο δήμαρχος  βρισκόταν  στους  δρόμους αναγκάστηκε  ο ίδιος  να σταματήσει νταλίκα η οποία απο τον δρόμο του νοσοκομείου επιχείρησε να μπει μέσα στην πόλη παρά τις δύσκολες συνθήκες και την απαγόρευση .

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η Λαμία βρίσκεται σε κλοιό χιονιά.
Προσπαθούμε απο πολύ νωρίς το πρωί, με όλο το μηχανισμό του Δήμου μας να βρίσκεται σε επιφυλακή, να κρατήσουμε τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης μας ανοιχτούς.
Καλό θα είναι, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, να αποφεύγουμε όλοι μας τις άσκοπες μετακινήσεις.
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου, που για τέταρτο εικοσιτετράωρο καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να παραμείνουν οι δρόμοι της πόλης ανοιχτοί.

Ενημερωτικά Δελτία

Social Media

Facebook Twitter Google+ YouTube RSS Feeds Share

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε αποτελεσματικά στο Radio Memory

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ: +30.2231020049

Η Διεύθυνση μας

Καποδιστρίου 34 Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ: 35100

Πνευματικά Δικαιώματα

   &  

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.