Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες το χιόνι στην Πόλη της Λαμίας έκανε την εμφάνισή του δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία και την καθημερινότητα των πολιτών.

Η πόλη της Λαμίας δοκιμάστηκε μιας και που η έντονη χιονόπτωση έκανε δύσκολο το έργο των υπευθύνων που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Στην μάχη την δύσκολη αυτή μέρα μπήκε και ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης ο οποίος από τις πρώτες πρωϊνές ώρες βρισκόταν σε καίρια σημεία της Πόλης για να επιβλέψει τις προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι βρισκόταν στους δρόμους για 4ο συνεχόμενο 24ωρο.

Το Radiomemory.gr πιστό στην αποστολή της ενημέρωσης βρέθηκε κοντά στις προσπάθειες του εκχιονισμού στο κέντρο της πόλης και σας μεταδίδει τις σχετικές εικόνες.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Video.

Πέραν από οποιαδήποτε πρόβλεψη ή προετοιμασία θεωρούμε δίκαιο αλλά και έντιμο να δώσουμε Συγχαρητήρια στους Υπαλλήλους αλλά και στο γραφείο κίνησης του Δήμου μας, οι οποίοι δώσαν και συνεχίζουν να δίνουν πραγματική μάχη με τα καιρικά φαινόμενα για να μην αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα των πολιτών. Η ικανότητα αυτών των ανθρώπων σε συνδιασμό με τον ζήλο και την αυταπάρνηση που διαθέτουν καθιστούν τον Δήμο τυχερό που τους έχει στο ανθρώπινο δυναμικό του. Άλλωστε αν ανατρέξει κάποιος στα ρεπορτάζ και τις σχετικές ειδήσεις των ημερών ο Δήμος Λαμιέων σε σύγκριση με την δυναμική άλλων Δήμων ( που κόλλησαν οι αλατιέρες ) πρέπει από σήμερα να θεωρείται Δήμος παντός καιρού!!