Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Αυξημένα περιστατικά καταγμάτων λόγω πτώσεων από το χιόνι και τον πάγο καταγράφηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας την χθεσινή ημέρα .
Τα συμβάντα αφορούσαν κυρίως ηλικιωμένους, αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις με νέους ανθρώπους που είχαν ατύχημα την ωρα που πήγαιναν στη δουλειά τους .

Ο Προιστάμενος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λαμίας Κώστας Τριανταφυλλάκης , μιλώντας στην εφημερίδα ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ  τόνισε ότι παρατηρήθηκαν πολλά   περιστατικά καταγμάτων σε χέρια και στο ισχίο που αφορούσαν ηλικιωμένους οι οποίοι γλίστρησαν και έπεσαν εξαιτίας του χιονιού ή του παγετού αλλά υπήρξαν και περιστατικά με νεότερες ηλικίες .



«Τα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε ήταν  παραπάνω από τον συνηθισμένο αριθμό. Τα περισσότερα ήταν κατάγματα σε χέρια, ενώ υπήρχαν και 2-3 περιπτώσεις από κατάγματα στο ισχίο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Το Nοσοκομείο Λαμίας και ειδικότερα το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών επισκέφθηκαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης και ο αντιπεριφερειάρχης Θύμιος Καραϊσκος όπου έλεγξαν τις συνθήκες πρόσβασης. Παράλληλα στο επιχειρησιακό κέντρο της Φθιώτιδας συντόνισαν τον εκχιονισμό των κεντρικών οδικών αρτηριών.