Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στη Λαμία θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα  16 Ιανουαρίου  ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης. Ο κ. Τσιρώνης  αναμένεται να έχει συνάντηση   με τον δήμαρχο Λαμιέων  Νίκο Σταυρογιάννη  στο γραφείο του στην οδό Σκληβανιώτη προκειμένου να συζητηθούν μία σειρά θεμάτων της αρμοδιότητας του υπουργού .
Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του κόμματος είναι να συναντηθεί και με αγρότες  στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Λαμία  ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο  ότι ομάδα  αγροτών  του ετοιμάζει << θερμή υποδοχή >> λόγω των μεγάλων προβλημάτων . 

Ήδη ο κλάδος των αγροτών ετοιμάζεται για μπλόκα και όπως έχουν ανακοινώσει  απο την επιτροπή μπλόκων  τα πρώτα θα ξεκινήσουν στις 23 Ιανουαρίου .

Ο αναπληρωτής Υπουργός αγροτικής ανάπτυξης  έχει χαρακτηρίσει ως «τεράστιας σημασίας για την κοινωνία, τα μοναδικά στον κόσμο ελληνικά αγροτικά προϊόντα τα οποία πρέπει να βρουν τη θέση που τους αξίζει και η αγροτική οικονομία να γίνει η ατμομηχανή της οικονομίας». Μάλιστα, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι «τα προϊόντα μας μπορούν να κερδίσουν όλες τις παγκόσμιες αγορές».