Πρώτη Πανελλήνια Αστρονομική Κατασκήνωση κοντά στο Χάνι της Γραβιάς

Για 3η Συνεχόμενη Χρονιά πραγματοποιείται το Summer Sports Activities Camp 2016 στο Κτήμα Κλέτσα στην Γραβιά Φωκίδας. 

H Εταιρεία μας δραστηριοποιηείται στο χώρο του Marketing & της Διαφήμισης καθώς και των Γραφικών Τεχνών. Η έδρα της βρίσκεται στην Λαμία επί της οδού Καποδιστρίου 34 δίπλα ακριβώς απο το κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας " ESC ", με τον λέοντα στο έμβλημά του, σας υποδέχεται με το ίδιο αίσθημα σιγουριάς, ευθύνης και δύναμης για την σψστή εκμάθηση της υπέροχης και σημαντικής αυτής γλώσσας.

Η επιχείρηση  δραστηριοποιείται στο χώρο της μόνωσης και αποτελεί την πλέον ειδική για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σχετικά με μονώσεις, μονωτικά υλικά, χρώματα, οικοδομικά υλικά, είδη θέρμανσης , τζάκια και σόμπες.

Το βιβλιοπωλείο «Σοφιανός» σας προσκαλεί να γνωρίσετε και να επιλέξετε επώνυμες τσάντες με τους αγαπημένους σας ήρωες, μέσα από τις νέες σειρές. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σχολικών ειδών, καθώς και μια πλούσια γκάμα εκπαιδευτικών και ξενόγλωσσων βιβλίων.

Ενημερωτικά Δελτία

Social Media

Facebook Twitter Google+ YouTube RSS Feeds Share

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε αποτελεσματικά στο Radio Memory

Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Επικοινωνίας Επίσης μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ: +30.2231020049

Η Διεύθυνση μας

Καποδιστρίου 34 Λαμία, Φθιώτιδα, ΤΚ: 35100

Πνευματικά Δικαιώματα

   &  

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.