Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου  και μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή στον ΠΑΘΕ  από το ύψος του Ανισόπεδου κόμβου των Καμ .  Βούρλων μέχρι και αυτόν της Αγίας Παρασκευής λόγω των εργασιών  που θα πραγματοποιηθούν για την τοποθέτηση  ηλεκτρονικών πινακίδων   μεταβλητών μηνυμάτων .

Ειδικότερα, τις παρακάτω ημέρες και από τις 08:00 έως τις 19:00 κάθε ημέρας, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός:

 
- Τη 
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Ανατολικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων(177,6 χλμ.) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μώλου (190,5 χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Η/Κ Καμένων Βούρλων και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Μώλου. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


- Την 
Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Α/Κ Μπράλου (203 χλμ.) έως τον Α/Κ Ροδίτσας(212,7 χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Λαμία θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Μπράλου και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ροδίτσας. Κατά τη διάρκεια ισχύος των ως άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών από τα μετωπικά διόδια της Αγίας Τριάδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.


- Την 
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, του τμήματος από τον Α/Κ Αγ. Παρασκευής (217,4 χλμ.) έως τον Α/Κ Ροδίτσας (212,7 χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, τα οχήματα με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Αγ. Παρασκευής και θα επανεισάγονται σε αυτόν μέσω του Α/Κ Ροδίτσας.
Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.
Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.