Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η συγκεκριμένη όψη των πλανητών εκείνη τη μέρα, κατά πάσα πιθανότητα θα πυροδοτήσει ένα σωρό εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν στον αφανισμό της ανθρωπότητας, και 7 χρόνια που θα δημιουργηθεί το απόλυτο χάος και η πλανητική αναρχία θα οδηγήσει στο τέλος των πάντων.

Καταρχάς το τελευταίο διάστημα ολοένα και πληθαίνουν οι συνωμοσιολόγοι που πιστεύουν ότι ο πλανήτης X ή Nibiru - ένας πλανήτης που η NASA δεν αναγνωρίζει - βρίσκεται σχεδόν δίπλα από τη Γη. Εμείς στη γη θα δούμε για πρώτη φορά τον μυθικό πλανήτη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, και ίσως θα είναι και η τελευταία αφού θα μας αφανίσει. Υπάρχει όμως και μία άλλη σημαντική (!) πληροφορία... μιας και...

Στις 23 θα ευθυγραμιστούν οι αστερισμοί της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών όπως αναφέρεται στο κεφάλαιο 12 της Αποκάλυψης, στη Βίβλο. "Και σημείον μέγα εφάνη εν των ουρανώ, γυνή ενδεδυμένη τον ήλιον και η σελήνη υποκάτω των ποδών αυτής, και επί της κεφαλής αυτής στέφανος αστέρων δώδεκα και έγκυος ούσα έκραζε κοιλοπονούσα και βασανιζόμενη δια να γεννήση". 

Όσοι ήταν πιστοί θα πάνε στον παράδεισο, όλοι οι άλλοι... θα χαθούν στο σκότος (!)

Σύμφωνα με την αποκάλυψη λοιπόν, θα ξεκινήσει μια σκοτεινή περίοδος που θα έρθει στο κόσμο ο αντίχριστος και ο ολοκληρωτικός όλεθρος της ανθρωπότητας... Ετοιμαστείτε (ή και όχι...).

ΠΗΓΗ: www.e-daily.gr