Ο πατέρας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη είπε πως δεν έχει ακόμη κανένα στοιχείο από την αστυνομία. Τα στοιχεία, ωστόσο, που έρχονται στο φως για την άγρια δολοφονία της άτυχης γυναίκας στο Β’ Νεκροταφείο είναι ανατριχιαστικά.

Η δολοφονία στο Β’ Νεκροταφείο έχει όλα τα στοιχεία ενός άγριου εγκλήματος. Ο δολοφόνος ήταν ψυχρός, ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη. Και το έκανε με απάνθρωπο τρόπο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr η άτυχη κοπέλα αιφνιδιάστηκε. Είδε ξαφνικά μπροστά της τον δολοφόνο με το μαχαίρι.

Κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο της μοιραίας συνάντησης. Οι έμπειροι ερευνητές της αστυνομίας θεωρούν ότι η άτυχη 32χρονη παρά τον πανικό της προσπάθησε να τρέξει μακρυά.

Δυστυχώς φαίνεται ότι ο δολοφόνος την πρόλαβε.

Η γυναίκα προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μαχαίρι. Όταν ο δολοφόνος επιχείρησε να τη χτυπήσει εκείνη πρόταξε τα χέρια της για να προφυλαχθεί.

Δυστυχώς η κίνησή της αποδείχθηκε μάταιη. Ο φονιάς ήταν αποφασισμένος. Συνέχισε να τη χτυπάει με το μαχαίρι μέχρι που εκείνη σταμάτησε να αντιδρά. Τότε το μαχαίρι βρήκε το στήθος της. Ο δολοφόνος της κατάφερε θανατηφόρα τραύματα.

Η κοπέλα ξεψύχησε, όμως ο δολοφόνος δεν σταμάτησε. Για να κρύψει ίσως τα ίχνη του φονικού, για να κερδίσει χρόνο και να μπορέσει να διαφύγει φαίνεται ότι έσυρε το άψυχο κορμί της κάποια μέτρα.

Μέχρι να αποκαλυφθεί το άγριο έγκλημα ο φονιά είχε καταφέρει να απομακρυνθεί. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στην περιοχή δεν εντοπίστηκε κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτότητά του. Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, κανείς δεν είδε κάποια ύποπτη κίνηση.

Μαρτυρία – σοκ από εργαζόμενο στο Β’ Νεκροταφείο

Μια άλλη εκδοχή δίνει ένας εργαζόμενος στο Β’ Νεκροταφείο. Όπως λέει η κοπέλα πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια. Έδωσε “μάχη” για να αποφύγει τα χτυπήματα του δολοφόνου και πάλεψε μαζί του. Υπάρχουν ίχνη πάλης. Λέει ωστόσο πως η 32χρονη ήταν ζωντανή μετά την επίθεση, παρά τα χτυπήματα με το μαχαίρι προσπάθησε να βγει σε κεντρικό σημείο του νεκροταφείου για να ζητήσει βοήθεια.

Γνώριζα τη Θεοδώρα λέει ο ιερέας. Περιγράφει και εκείνος πως η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή όταν ο δολοφόνος την άφησε αιμόφυρτη. Όπως δηλώνει ο ίδιος άκουσε τις φωνές των εργαζόμενων στο νοσοκομείο και έσπευσε στο σημείο. Η 32χρονη, λέει ενέπνεε ακόμη. Προσπάθησε να της μιλήσει, αλλά μέσα σε μερικά λεπτά εκείνη έφυγε από τη ζωή, δεν μπόρεσε να πει τα παραμικρό.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr