Πίσω από κάθε επιχείρηση βρίσκεται ένας μηχανισμός λειτουργίας, ένα σύστημα αξιών και μία φιλοσοφία, που αποτυπώνονται στην πράξη στη σχέση της με τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της.

Στην 40χρονη πορεία της Ευρωπαϊκής Πίστης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά υπάρχουν αξίες που έχουν ενσωματωθεί στην κουλτούρα της και είναι πλέον συνυφασμένες με την ιστορία της,  και αυτές είναι τόσο η συνέπεια της στη σχέση της με τους ασφαλισμένους την ώρα της αποζημίωσης όσο και η χρηστή οικονομική διαχείριση της εταιρείας που συντέλεσε στο να έχει σήμερα μηδενικό τραπεζικό δανεισμό και αύξηση στα κέρδη προ φόρων για το 2016 που φτάνει στο 28,2%.

Το χρόνο που πέρασε η Ευρωπαϊκή Πίστη αύξησε την καθαρή παραγωγή ασφαλίστρων κατά 3%, τα καθαρά έσοδα της κατά 83,8%, το σύνολο ενεργητικού κατά 8,9% και τα ίδια κεφάλαια κατά 18,6%.

Στο μηχανισμό λειτουργίας της προτεραιότητα είναι είναι η συνέπεια της στη δύσκολη στιγμή του ασφαλισμένου και αυτό το πετυχαίνει μέσα  από τη συνετή διαχείριση των ασφαλίστρων που της δίνει τη δυνατότητα να “Πληρώνει αμέσως”.

Όπως έχει αναφέρει ο κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας: “Θέλουμε μία κοινωνία που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.

Θέλουμε μία κοινωνία επενδυτών στην οποία θα εξασφαλίζονται οι υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο , που θα στηρίζουν το όνειρο κάθε φορά που θα χρειάζεται.

Θέλουμε μία κοινωνία ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία που θα ζει δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία εργάζεται νυχθημερόν: Εισόδημα, περιουσία, οικογένεια, ποιότητα ζωής. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του ονείρου με εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα προσανατολισμένη στο μέλλον” .

ΠΗΓΗ: www.insurancedaily.gr