Ημέρα αφιερωμένη στα Κύπελλα η σημερινή απανταχού στην Ευρώπη, αν και η κακοκαιρία είναι πιθανό να επηρεάσει τη διεξαγωγή των αγώνων. Ήδη από χθες έχουμε μια αναβολή στο Κύπελλο Ελλάδας (Λεβαδειακός-ΑΕΚ), ενώ ιδιαίτερα πιθανή είναι και η αναβολή στο ματς Τρίκαλα – Αστέρας Τρίπολης. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα online καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Το παίρνει η Ναντ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ναντ – Νανσί, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.22. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τελείωσε το 2016 και ξεκίνησε το 2017 η Ναντ, εκμεταλλευόμενη την αλλαγή ψυχολογίας που έφερε ο ερχομός του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος έχει φέρει νέο «αέρα» στα «καναρίνια», που επί της παρουσίας του σημείωσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις, δύο εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Μετά το σπουδαίο 0-1 επί της Ανζέ, ακολούθησε το εντός έδρας 1-0 επί της Μονπελίε στο τελευταίο ματς του 2016 και το εκτός έδρας 1-2 επί της Μπλουά για το Κύπελλο το Σάββατο. Με βασικούς έπαιξε η Ναντ, που προηγήθηκε στο 23’, ισοφαρίστηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά στο 66’ σκόραρε δεύτερη φορά και άντεξε μέχρι το φινάλε. Υπολογίζει στο Λιγκ Καπ ο Κονσεϊσάο, που σημείωσε: «Είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με την απαραίτητη συγκέντρωση. Είμαστε δύο παιχνίδια μακριά απ’ τον τελικό, όπου θα είναι φανταστικό αν δώσουμε το παρών. Δε νομίζω ότι είμαστε φαβορί, γιατί η Νανσί είναι καλή ομάδα, που βρίσκεται κοντά μας στη βαθμολογία της Ligue 1». Με βασικούς αναμένεται να παρατάξει ξανά την ομάδα του ο Πορτογάλος κόουτς.

Επιβεβαίωσε την εξαιρετική αγωνιστική της κατάσταση η Νανσί και κατόπιν του ερχομού του νέου έτους, καθώς πέρασε με χαρακτηριστική άνεση απ’ την έδρα της Μπεσανσόν (ομάδα πέμπτης κατηγορίας) το Σάββατο. Απ’ το ημίχρονο είχε «καθαρίσει» το ματς για τους φιλοξενούμενους (0-3), οι οποίοι έπαιξαν με σχετικά βασική ομάδα και δε δυσκολεύτηκαν να καταδείξουν την ανωτερότητα τους εναντίον ενός ιδιαίτερα αδύναμου συνόλου. Ήταν το πέμπτο σερί ματς που δε χάνουν σ’ όλες τις διοργανώσεις (3-2-0), σήμερα ετοιμάζονται για το πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς. Έκλεισαν το 2016 με το θετικό εκτός έδρας 0-0 με τη Σεντ Ετιέν για το πρωτάθλημα, εκεί βρίσκονται στην 13η θέση με 21 πόντους, στο +2 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Σε ανοδική τροχιά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Νανσί, οι περισσότερες εμφανίσεις της είναι θετικές, οι μοναδικές της ήττες στις τελευταίες 10 αγωνιστικές ήρθαν εκτός έδρας από Μονακό και Μαρσέιγ.

Χαμηλό σκορ στο Ντομζάλε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντομζάλε – Ιρόνι Ναχαρίγια, όπου επιλέγουμε το Under 138.5 σε απόδοση 1.87. Με ρεκόρ 2-9 στον όμιλο Α συνεχίζει η Ντομζάλε που νίκησε στην Δανία την Μπάκερν και με ρεκόρ 3-8 συνεχίζει η Ναχαρίγια που ηττήθηκε εντός από τη Μονακό με 67-73. Οι δύο αποψινές αντίπαλοι βρίσκονται στις δύο θέσεις πάνω από την ουραγό Μπάκεν και δεν έχουν καμία ελπίδα για πρόκριση στην επόμενη φάση  αφού ακόμα κι αν προλάβει η ισραηλινή ομάδα να τερματίσει πέμπτη δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμπεριληφθεί στις τέσσερις καλύτερες πέμπτες των ομίλων με το ρεκόρ που μπορεί να καταλήξει. Όπως έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, η Ντομζάλε συμμετέχει στα χειρότερα ποιοτικά παιχνίδια της διοργάνωσης, ακόμη και όλης της μπασκετικής Ευρώπης, παρουσιάζοντας πάρα πολύ χαμηλά σκορ. Η σλοβενική ομάδα κατάφερε να βγάλει τα αποτελέσματα 78-59 και 68-74 με την άκρως άναρχη και γρήγορη Μπάκεν, είχε 54-62 και 59-63 με Μονακό, 56-61 και 72-62 με Φρανκφούρτη, 54-62 και 72-54 με Άρη, 53-60 με Μπάνβιτ, 85-55 με Νίμπουρκ και το 76-61 με τη Ναχαρίγια στον πρώτο γύρο. Δεν θα αλλάξει κάτι σήμερα αφού η Ντομζάλε παίζει καλύτερη άμυνα εντός έδρας δεχόμενη 61 πόντους έναντι των 67 που δέχεται γενικά, επιδόσεις καταπληκτικές για ομάδα με ρεκόρ 2-9. Έστω και το πολύ χαμηλό 138.5 η προφανής και σοφή επιλογή είναι το Under.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.