Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Παρασκευής (23/06), ωστόσο έχουμε καταλήξει σε τριάδα αγώνων από τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας, των ΗΠΑ και της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε σχετικά με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Μπορεί η Μποέμιανς

Ξεκινάμε από την Ιρλανδία και τον αγώνα Μποέμιανς - Σλίγκο Ρόβερς, στον οποίο θα πάμε με το 1 ημίχρονο ή 1 τελικό, σε απόδοση 1.90. Σε καλό "φεγγάρι" βρίσκονται οι γηπεδούχοι, προέρχονται από το "διπλό" επί της Σεντ Πάτρικς με 1-3, ενώ στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχουν υποστεί μόλις μία ήττα (3-1-1). "Ανέβηκαν" στους 23 πόντους, φιγουράρουν πλέον στο +6 από την παραμονή και σήμερα δίνουν έναν κομβικό παιχνίδι. Η Σλίγκο Ρόβερς, από την πλευρά της, μετρά τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, αγνοεί τη νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς της (0-4-2), δεν έχει "διπλό" στο φετινό πρωτάθλημα και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη μακριά από το γήπεδό της. Θεωρούμε ότι σήμερα η Μποέμιανς θα κερδίζει είτε στο ημίχρονο, είτε στο τέλος του αγώνα και θα τη στηρίξουμε.

Προβάδισμα το Ντάλας

Συνεχίζουμε με το ντέρμπι του Τέξας ανάμεσα στο Χούστον κα το Ντάλας, με την επιλογή μας να είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφετα σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε μέτρια κατάσταση το Χιούστον το τελευταίο διάστημα, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι και έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς του στο MLS (1-2-3). Ανάλογη εικόνα παρουσιάζει και το Ντάλας, με ένα "τρίποντο" στα επτά τελευταία ματς του στο πρωτάθλημα (1-3-3). Ωστόσο πιστεύουμε ότι ο φιλοξενούμενοι υποτιμούνται από τις αποδόσεις, καθώς διαθέτουν καλύτερη ομάδα απ' ότι δείχνουν τελευταία. Παράλληλα, έχουν πάρει τον "αέρα" του Χιούστον, όντας αήττητοι εδώ και τέσσερα ματς απέναντί του (2-2-0) και σήμερα μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν χάνει η Παϊσαντού

Ολοκληρώνουμε με Βραζιλία και την αναμέτρηση Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας - Παϊσαντού, στην οποία θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00. Επιτέλους... νίκη για τη Ρεγκάτας την Τρίτη (20/06), επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Α Μπε Σε Νατάλ και πανηγύρισε το πρώτο της "τρίποντο" μετά από έξι διαδοχικές ήττες, οι τρεις από αυτές στο γήπεδό της. Η Παϊσαντού, από την άλλη πλευρά, προέρχεται από δύο σερί "λευκές" ισοπαλίες, κόντρα σε Ζουβεντούδε και Μπόα και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας η οποία δυσκολεύεται αρκετά να εκμεταλλευτεί το γήπεδό της.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.