Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (11/07), με την προσοχή να στρέφεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα σχετικά με το στοίχημα, αλλά και για να νόμιμα καζίνο στην Ελλάδα.

Goal / Goal από το Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάμε με τον αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Χιμπέρνιανς Πάολα - Σάλτσμπουργκ, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι στον 1ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το "εμπόδιο" της Ταλίνα Ινφονέτ με δύο "καθαρές" νίκες, 2-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός. Τώρα, βέβαια, το έργο τους είναι σαφώς πιο δύσκολο, με την Σάλτσμπουργκ να αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ωστόσο, θεωρούμε ότι σήμερα η Χιμπέρνιανς, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί στο μέτρο του δυνατού το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της. Από την άλλη, οι "ταύροι" δύσκολα δε θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, οπότε η επιλογή μας είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προβάδισμα η Σέρο

Συνεχίζουμε με Κόπα Σουνταμερικάνα και τον αγώνα Σέρο Πορτένιο - Μπόστον Ρίβερ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σέρο Πορτένιο με ένα ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, υπερτερούν τόσο σε εμπειρία, όσο και σε ποιότητα, ενώ, επιπλέον, η Μπόστον Ρίβερ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης μακριά από την έδρα της. Η Σέρο μπορεί να πάρει από σήμερα σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς και θα την εμπιστευτούμε.

Με τα γκολ στις ΗΠΑ

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου των ΗΠΑ, Κάνσας - Ντάλας, στον οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.92. Αμφότερες έχουν μεγάλη "δίψα" για την πρόκριση στα ημιτελικά και θα τα δώσουν όλα στο σημερινό νοκ άουτ παιχνίδι. Το Ντάλας προέρχεται από τρία διαδοχικά Over 2.5 γκολ, το Κάνσας, από την πλευρά του, σκοράρει σταθερά σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του και περιμένουμε μία αναμέτρηση με αρκετά τέρματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.