Σπουδαία ημέρα η σημερινή, καθώς το πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού περιλαμβάνει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το μεγάλο ματς που θα διεξαχθεί στα Σκόπια, όπως επίσης και αγώνες για τα Λιγκ Καπ Γαλλίας και Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr πέρα από το στοίχημα, μπορείτε να ενημερώνεστε και για τα πάντα γύρω από τα καζίνο online.

Δε χάνει στο 90λεπτο η ManU

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.93. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης και την τροπαιούχο του Γιουρόπα Λιγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι προφανές ότι καμία εκ των δύο ομάδων δεν είναι απόλυτα έτοιμη, αυτό άλλωστε είναι το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για αμφότερες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μαδριλένοι θα έχουν για πρώτη φορά μετά το φινάλε της περσινής σεζόν διαθέσιμο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τη φυσική κατάσταση του οποίου εκθείασε ο Ζιντάν, κάτι που σημαίνει ότι ίσως τον δούμε βασικό. Απ’ την άλλη, τα προβλήματα είναι πάρα πολλά για τη Μάντσεστερ, που θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σο, Γιανγκ, Ρόχο, Τζόουνς, Μπαϊγί και Λίνγκαρντ, ωστόσο πάνε για ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Μάτιτς, Λίντελοφ και Λουκάκου. Η Ρεάλ δε φαίνεται ακόμη έτοιμη, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που έβγαλε καλή εικόνα στα περισσότερα φιλικά. Θεωρούμε ότι οι Άγγλοι δε θα χάσουν στο 90λεπτο, επιλέγουμε X2

Άσσος για Γουίγκαν

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γουίγκαν – Μπλάκπουλ, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας ανάμεσα σε δύο ομάδες της League One (τρίτη κατηγορία). Η Γουίγκαν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 0-1 επί της ΜΚ Ντονς το περασμένο Σάββατο, παρά το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο απ’ το 44’. Σήμερα υποδέχονται την Μπλάκπουλ, που έκανε ατυχή πρεμιέρα, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας 2-1 απ’ την Μπράντφορντ Σίτι. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, θεωρούμε ότι θα πάρουν το ματς.

Υψηλό σκορ για Γουίμπλεντον

Πάμε στην αναμέτρηση Γουίμπλεντον – Μπρέντφορντ, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.82. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά ποιότητας και επιπέδου, καθότι οι γηπεδούχοι συμμετέχουν στην League One (τρίτη κατηγορία), ενώ οι φιλοξενούμενοι στην Τσάμπιονσιπ (δεύτερη κατηγορία). Με εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σκάνθορπ ξεκίνησε η Γουίμπλεντον στο νέο πρωτάθλημα, ένα θετικό αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Στον αντίποδα, η Μπρέντφορντ έκανε πρεμιέρα στην Τσάμπιονσιπ με εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ένα αναμενόμενο και δίκαιο αποτέλεσμα, κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα. Θεωρούμε ότι το ματς θα «ανοίξει» σήμερα, επιλέγουμε το Over 2.5.

Το παίρνει η Λοριάν

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Λαβάλ – Λοριάν, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.00. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Η Λαβάλ είναι ομάδα της τρίτης κατηγορίας, είναι δεδομένο ότι υστερεί σε ποιότητα κόντρα στη Λοριάν, που φαντάζει ως το μεγαλύτερο φαβορί για την επάνοδο στη Ligue 1. Η ομάδα της Βρετάνης είναι πολύ ανώτερη ομάδα, με ποιοτικότερο ρόστερ και φιλοδοξίες επιστροφής στην πρώτη κατηγορία. Απ’ την άλλη, η Λαβάλ θα παίξει με μερικά νέα παιδιά, δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση. Επιλέγουμε διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.