Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζει το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, με δυνατές αναμετρήσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη. Εμείς θα ασχοληθούμε με τα πρωταθλήματα της Πρέμιερ Λιγκ, της Λα Λίγκα, της Λιγκ 1 και της Έρεντιβίζιε, έχοντας ξεχωρίσει τέσσερα ματς από το σημερινό “μενού”. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, πως στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά review όλων των εταιρειών που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας, όπως είναι η Sportingbet.

Δείχνουν σε καλή κατάσταση οι “κόκκινοι”

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, που διεξάγεται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής. Το συγκρότημα του Κλοπ δέιχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς σε επίπεδο πρωταθλήματος μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ μεσοβδόμαδα εξασφάλισε την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη δεύτερη νίκη που σημείωσε κόντρα στη Χόφενχαϊμ. Η Άρσεναλ από την πλευρά της μετράει μια νίκη και μια ήττα, έχει λιγότερα παιχνίδια στα πόδια της και το κλίμα στις τάξεις της δεν δείχνει να είναι το ίδιο καλό με αυτό της Λίβερπουλ. Θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.23.

Άφησε καλά δείγματα η Εσπανιόλ

Συνεχίζουμε με Ισπανία και την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Λεγκανές. Η Εσπανιόλ μπορεί να μην ξεκίνησε νικηφόρα τις φετινές τις υποχρεώσεις, ωστόσο το 1-1 στην έδρα της Σεβίλλης μόνο επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί. Το συγκρότημα του Κίκε Φλόρες στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, δεν φοβήθηκε την αντίπαλό του σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και δημιούργησε ευκαιρίες ακόμη και για να “κλέψει” τη νίκη. Η Λεγκανές από την πλευρά της επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Αλαβές στο “σπίτι” της, ωστόσο τα πράγματα αναμένονται πολύ πιο δύσκολα για την ίδια σήμερα το απόγευμα. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους και πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.

Επιστρέφει στις νίκες η Γκινγκάμπ

Πάμε στη Γαλλία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Στρασβούργο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 17η θέση με τρεις βαθμούς, διατηρούν ρεκόρ 1-0-2, ενώ η μοναδική τους νίκη είναι με 1-3 στην έδρα της Μετς, για την πρεμιέρα της Ligue 1. Διαθέτουν αρκετό ταλέντο, προσπαθούν να παίξουν ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή θα τους βγει το παιχνίδι. Κόντρα στο Στρασβούργο έχουν μεγάλες τύχες για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν φόβητρο σε καμία περίπτωση. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.00.

“Τσιμπάει” βαθμό ή βαθμούς η Ουτρέχτη

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με την κόντρα της Γκρόνιγκεν με την Ουτρέχτη. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει κάκιστα τις φετινές τους υποχρεώσεις μετρώντας μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ το χειρότερο από όλα είναι πως έχουν προλάβει να δεχτούν έξι τέρματα. Η Ουτρέχτη από την άλλη, συνεχίζει με το απόλυτο 2/2 με ρεκόρ τερμάτων 5-0, είναι πιο έτοιμοι καθώς αγωνιζόταν για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και σίγουρα είναι σε θέση να αποφύγει την ήττα. Εδώ θα κρατήσουμε το 2DNB, σε απόδοση 1.95, ένα σημείο που μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.