Με δεδομένο ότι το ποδοσφαιρικό «μενού» είναι περιορισμένο σήμερα, το στοιχηματικό ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί κυρίως στο Eurobasket 2017. Καταλήξαμε σε δύο επιλογές απ’ το τουρνουά μπάσκετ, ενώ μια πρόταση υπάρχει και απ’ τη Φινλανδία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr.

Θα τα δώσει όλα η Τουρκία

Ξεκινάμε τις με την αναμέτρηση Λετονία – Τουρκία, όπου επιλέγουμε το +5 της Τουρκίας σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι, το τελευταίο της φάσης των ομίλων του Ευρωμπάσκετ, το οποίο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την κατάταξη του τέταρτου ομίλου. Η Λετονία έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι στιγμής, προέρχεται από τρεις σερί νίκες με Βέλγιο, Μεγάλη Βρετανία και Ρωσία, έχοντας τον Κρίσταπς Πορζίνγκις σε φοβερή κατάσταση (21 πόντους μ.ο.). Οι Λετονοί θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη θέση, ενώ σε περίπτωση νίκης της Τουρκίας η κατάταξη της τετράδας θα είναι Ρωσία, Σερβία, Τουρκία, Λετονία. Ο τέταρτος θα αντιμετωπίσει στους «16» την Ισπανία, κάτι που ασφαλώς ουδείς θέλει, άρα το σημερινό ματς έχει τεράστιο κίνητρο και για τις δύο πλευρές. Οι Λετονοί είναι καλύτερη ομάδα, όμως η Τουρκία θα παλέψει πολύ το ματς, παίζει στην έδρα της και δεν αποκλείεται να πάρει μερικά σφυρίγματα. Επιλέγουμε το +5 Τουρκία.

Άνετη νίκη για Μαυροβούνιο

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Ρουμανία, όπου επιλέγουμε το -13.5 του Μαυροβουνίου σε απόδοση 1.90. Αναμέτρηση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το Μαυροβούνιο θα είναι σίγουρα τρίτο και περιμένει να μάθει αντίπαλο απ’ τον τέταρτο όμιλο, ενώ η οικοδέσποινα του ομίλου Ρουμανία έχει ήδη αποκλειστεί, αφού μετρά 4/4 ήττες. Το Μαυροβούνιο έρχεται απ’ το θρίαμβο 88-75 επί της Τσεχίας, όπου ίσως έκανε την κορυφαία εμφάνιση του τουρνουά, ενώ η Ρουμανία το πάλεψε πάρα πολύ με την Ουγγαρία, όμως έχασε 71-80. Βάσει λογικής, το Μαυροβούνιο δε θα έχει προβλήματα κόντρα στους Ρουμάνους, αξίζει η επιλογή Μαυροβούνιο -13.5 και η επιλογή το Μαυροβούνιο να νικήσει με διαφορά 21+ πόντων σε αποδόσεις 1.90 και 3.50 αντίστοιχα.

Άσσος για Ροβανιέμι

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ροβανιέμι – Κέμι Κινγκς, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α’ Φινλανδίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Αμφότερες έρχονται από νίκες, όμως η Ροβανιέμι δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, πήρε τρία «τρίποντα» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, τελευταίο εκ των οποίων το 4-2 επί της Ίντερ Τούρκου. Η Κέμι Κινγκς, απ’ την άλλη, επιβλήθηκε το Σάββατο 0-1 εκτός έδρας της Λάχτι και έδωσε τέλος στο σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς επιτυχία (0-2-2), όμως σήμερα δε θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε άσσο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.