Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (12/10), προκύπτουν, ωστόσο τέσσερα συνολικά σημεία! Συγκεκριμένα, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Βραζιλίας, αλλά και από την Euroleague, η πρεμιέρα της οποίας πραγματοποιείται σήμερα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Δεν χάνει η Μάριεχαμν

Ξεκινάμε με Φινλανδία και τον αγώνα Λάχτι - Μάριεχαμν, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.86 στην Betshop. Ανάμεσα στις ομάδες που παλεύουν για να πλασαριστούν στην πρώτη τριάδα βρίσκονται αμφότερες. Οι γηπεδούχοι δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους, έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους (1-2-1), ενώ στα τρία πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν μπροστά στο κοινό τους, αγνοούν το "τρίποντο". Η Μάριεχαμν, από την πλευρά της, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Σεϊναγιόεν, με το "τρίποντο" αυτό να είναι το τέταρτο που έχει πανηγυρίσει στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της, στους οποίους έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Ανταγωνιστική η Μπαΐα

Περνάμε στην Βραζιλία και την αναμέτρηση Παλμέιρας - Μπαΐα, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ +1 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.90 (+1 ασιατικό χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Μπαΐα ή ισοπαλίας. Αν χάσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Σάντος προέρχεται η Παλμέιρας, αποτέλεσμα που έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών και την άφησε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η Μπαΐα, από την πλευρά της, δίνει "μάχη" για την παραμονή της στην κατηγορία και σήμερα θα παραταχθεί με νέο τεχνικό στον πάγκο της, με τον Κασαγκράντε να αποτελεί παρελθόν και στη θέση του να προσλαμβάνεται ο Σέζαρ Καρπετζιάνι. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θεωρούμε ότι θα βοηθήσει τους φιλοξενούμενους, για τους οποίους τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα, μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά κόντρα στην Παλμέιρας και να επιβεβαιώσουν το στοίχημα που προτείνουμε.

Δυάδα από την Euroleague

Συνεχίζουμε με Euroleague και τον αγώνα Μπάμπεργκ - Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.85. Οι Γερμανοί διαθέτουν αναμφίβολα περισσότερο "δεμένο" σύνολο σε σχέση με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι προχώρησαν σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους. Επιπλέον, η Μπάμπεργκ αγωνίζεται στην έδρα της, όπου παρουσιάζεται πάντα δυνατή, απέναντι στην ανέτοιμη ακόμη Μακάμπι έχει το προβάδισμα απόψε και αξίζει της στήριξής μας.

Ολοκληρώνουμε με το Under 149.5 πόντους σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα - Φενέρμπαχτσε. Σε τιμές φαβορί προσφέρεται, φυσιολογικά, η Φενέρμπαχτσε, ωστόσο βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της σεζόν και καλό θα ήταν να αποφύγουμε το υπέρ της ποντάρισμα. Αντίθετα, η επιλογή που φαίνεται να έχει αρκετά μεγάλη αξία είναι το Under 146.5 πόντοι, το οποίο επιβεβαιώθηκε στα δύο ματς της Μάλαγα, με Μούρθια ( 64-74) και Φουενλαμπράδα (77-69), και στα δύο παιχνίδια της Φενέρ με την Μπάνβιτ, σε σούπερ καπ και πρωτάθλημα, με 75-64 και 80-63 αντίστοιχα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.