Betarades Prognostika

Τετάρτη (30/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα συνεχίζει να κινείται σε Σκανδιναβικούς και Λατινοαμερικάνικους ρυθμούς, έτσι, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές από Νορβηγία, Βραζιλία και Περού. Φυσικά, υπάρχει και προγνωστικό από το μπασκετικό κουπόνι της ημέρας.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Vivobet.

Ευάλωτη η Ρόζενμποργκ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Κύπελλο Νορβηγίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Οντ. Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει κάπως νωθρά τις φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 12 πρώτων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα έχουν ρεκόρ 7-3-2 και βρίσκονται ήδη στο -6 από την κορυφή και την υπεράσπιση του τίτλου τους. Η Οντ από την πλευρά της είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 5-1-6 όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο και η αστάθειά της οφείλεται κυρίως στη “στροφή” που έχει κάνει, καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχε άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ φέτος το έχει “ρίξει” στην επίθεση. Θεωρούμε δεδομένο πως θα σκοράρει η Ρόζενμποργκ, ωστόσο πιστεύουμε πως και η Οντ θα είναι ανταγωνιστική, βρίσκοντας έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 1.83 και θα το κρατήσουμε.

Κακές αμυντικά Σαπεκοένσε και Σεαρά

Συνεχίζουμε με Α' Βραζιλίας και την αναμέτρηση Σαπεκοένσε – Σεαρά. Αμφότερες έχουν ξεκινήσει κάκιστα της φετινές τους υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των 18 πρώτων αγωνιστικών, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 18η θέση με έξι βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 19η θέση με μόλις τρεις βαθμούς. Η κυριότερη αιτία για την κακή πορεία των δυο ομάδων είναι η αμυντικές αδυναμίες που παρουσιάζουν, καθώς μπορεί να σκοράρουν τακτικά, ωστόσο δέχονται περισσότερα τέρματα απ' όσα βάζουν. Δεν περιμένουμε αλλαγή εικόνας στη σημερινή μεταξύ τους κόντρα, έτσι θα πάμε κι εδώ με το Goal/Goal σε απόδοση 2.22.

Κερδίζει η Κομέρσιο

Περνάμε στο Περού και το παιχνίδι Ουνιόν Κομέρσιο – Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν. Η Κομέρσιο ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην Απερτούρα κερδίζοντας με 2-0 την Ακαντέμια Καντολάο, ωστόσο ακολούθησε η βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της σαφώς ανώτερης, Σπόρτινγκ Κριστάλ. Σήμερα επιστρέφει στο “σπίτι” της εκεί όπου παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία, υποδέχεται την Ουνιβερσιδάδ Σαν Μαρτίν που δεν αποτελεί φόβητρο σε καμία περίπτωση και θεωρούμε πως ο άσσος σε απόδοση 2.08 έχει αξία και θα τον κρατήσουμε.

Εμπιστοσύνη στην Ανδόρρα

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Ανδόρρα – Μπαρτσελόνα. Την Κυριακή, στον πρώτο προημιτελικό, η Ανδόρρα εξέπληξε την Μπαρτσελόνα με το 7/7 τρίποντα της πρώτης περιόδου αλλά όταν έπαψε να είναι τόσο ακραία εύστοχη, τέλειωσε με 16/33. H Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε ποτέ να περάσει μπροστά, όλοι οι παίκτες της έπαιρναν απαράδεκτες προσπάθειες, έκαναν πολλά λάθη και σήμερα στην ισχυρή έδρα της Ανδόρρα, η ομάδα του Πέσιτς θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο. Είναι πολύ πιθανό να τελειώσει η σειρά απόψε με μια πρόκριση της καταπληκτικής Ανδόρρα, είναι μια τεράστια ευκαιρία για την γηπεδούχο ομάδα και θα την εμπιστευθούμε. Επιλογή μας το Ανδόρρα +4.5 σε απόδοση 1.93 στον Stoiximan.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.