Betarades Prognostika

Μετά και τη χθεσινή μέρα, με τους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελούν παρελθόν και σήμερα ξεκινάνε οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Στοιχηματικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Γκιμαράες με την Μπράγκα στην Πορτογαλία, όπως και τα Οσέρ – Παρί και Χέλμοντ Σπορ - Μάαστριχτ από τη Β' Γαλλίας και Β' Ολλανδίας αντίστοιχα.

Επίσης, επιλογή προκύπτει και από το Γκραν Κανάρια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη Euroleague. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως η Winmasters. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας.

Μένει στην κορυφή η Μπράγκα

Τοπικό ντέρμπι στο «Ντομ Αφόνσο Ενρίκες», όπου η Γκιμαράες υποδέχεται την Μπράγκα, για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Πορτογαλίας. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν μέχρι στιγμής εκπληκτική πορεία και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Μπενφίκα. Προέρχονται από δύσκολη νίκη στο Κύπελλο, επί της Φελγκέιρας, με 0-1. Για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έμεινε στο 1-1 με τη Ρίο Άβε. Μέχρι στιγμής, είναι αήττητη και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Η γηπεδούχος Γκιμαράες βρίσκεται στην έβδομη θέση και μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση. Απέκλεισε με το επιβλητικό 0 -7 την αδύναμη Βαλενσιάνο, στο Κύπελλο Πορτογαλίας, και στο πρωτάθλημα πέρασε από την έδρα της Μαρίτιμο με το 1-3. Ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων υπάρχει μεγάλο μίσος, και τα γήπεδα απέχουν 30χλμ. μεταξύ τους. Η Γκιμαράες έχει χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και δεν είναι η περσινή ομάδα. Αντίθετα, η Μπράγκα έχει μπει φουριόζα και θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Απόψε, πιστεύουμε ότι θα πάρει το «τρίποντο», και ποντάρουμε στο «διπλό» που το βρίσκουμε στο 2.15.

Δεν χάνει η Παρί

Στο «Αμπέ Ντεσάμπ» η Οσέρ θα φιλοξενήσει σήμερα την Παρί FC, με τη Ligue 2 να μπαίνει στη δωδέκατη αγωνιστική της. Η Οσέρ, μετά από έξι παιχνίδια, επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 2-0 την Μπεζιέρ. Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καλά φέτος και βρίσκονται στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Φυσικά, επιθυμούν να ξεφύγουν από τα χαμηλά στρώματα και να μείνουν εύκολα στην κατηγορία. Η Παρί από την άλλη, παραχώρησε εντός έδρας λευκή ισοπαλία και τη βρίσκουμε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Έχει στόχο την πεντάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθεί εκτός έδρας για να τα καταφέρει. Στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, δεν πέτυχε καν γκολ, ενώ αγνοεί τη νίκη μακριά από το σπίτι της. Η αμυντική συνοχή είναι αυτή που βοηθάει την Παρί να παίρνει αποτελέσματα, και θα είναι ο βασικός προσανατολισμός της και απόψε. Η Οσέρ επέστρεχε στις νίκες, αλλά δεν πείθει, ενώ η Παρί χάνει με δυσκολία, έστω κι αν δεν κερδίζει. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα διεκδικήσουν το πρώτο τους «διπλό», και αν δεν το κατακτήσουν, μπορούν τουλάχιστον να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, στηρίζουμε το Χ2, που εντοπίζεται σε απόδοση 1.83.

Πάει για την «απόδραση» η Μάαστριχτ

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας βρίσκεται στην ενδέκατη «στροφή» του και στο παιχνίδι που μας απασχολεί, η Χέλμοντ Σπορ φιλοξενεί τη Μάαστριχτ. Πρόκειται για δύο ομάδες δεύτερης ταχύτητας, με τη Χέλμοντ να βρίσκεται στην 19η θέση και τη Μάαστριχτ στη 11η. Οι γηπεδούχοι έχασαν από την Καμπούρ με 3-1, στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα. Δεν έχουν πάρει ακόμα νίκη στη διοργάνωση, με πέντε ήττες και πέντε ισοπαλίες. Η Μάαστριχτ είναι αήττητη εκτός έδρας και προέρχεται από το 2-2 με την ομάδα νέων της Αϊντχόφεν. Επιπλέον, στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε η Μάαστριχτ, κράτησε ανέπαφη την εστία της. Γενικά, η Χέλμοντ είναι σε πολύ κακή κατάσταση και το γεγονός ότι δέχεται με ευκολία γκολ επηρεάζει σημαντικά τα αποτελέσματά της. Η Μάαστριχτ δεν φοβάται όταν αγωνίζεται στα γήπεδα των αντιπάλων της, και βρίσκει τον τρόπο να μην χάνει. Σήμερα, λόγω και της αδύναμης Χέλμοντ, μπορεί να φτάσει ακόμα και στη νίκη. Το 2.30, στο οποίο προσφέρεται το «διπλό», κρίνεται ιδιαίτερα υψηλό, και με βάση την εικόνα των ομάδων συνιστά μια αξιόλογη επιλογή.

«Ανοίγει» το Γκραν Κανάρια – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στην τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, η Γκραν Κανάρια παίζει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις Κανάριες Νήσους. Οι γηπεδούχοι συνήλθαν από την «κατοστάρα» από τον Παναθηναϊκό, και κέρδισαν εύκολα την Ανδόρρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Η μεγάλη νίκη τους επί τους επί της Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική της Euroleague, τους κρατάει με ρεκόρ 1-2. Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη, δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά τελικά επικράτησε της Νταρουσάφακα και παρέμεινε «αλάνθαστη» στη διοργάνωση. Φυσικά, οι Ρώσοι είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρωλίγκα και έχει στόχο να την κατακτήσει. Διαθέτουν τρομερή ποιότητα, και έχουν την άνεση να ξεφεύγουν στο σκορ αν τα «γρανάζια» τους δουλέυουν σωστά. Η Γκραν Κανάρια παίζει ελεύθερο μπάσκετ, και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δέχεται συχνά πάνω από 90 πόντους. Βέβαια, μπορεί και αυτή να βάλει την μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Η ΤΣΣΚΑ λογικά θα πάρει τη νίκη σήμερα, και αναμένεται να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι με επιθετικό μπάσκετ εκατέρωθεν. Το Over 170.5 βρίσκεται στο 1.92 και αξίζει τη στήριξή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.