MANCITY LIVER

Ελάχιστα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι στοιχήματος, αλλά δεν παύουν αυτά να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Φυσικά, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα στη Σίτι και τη Λίβερπουλ. Στοιχηματικά, ασχολούμαστε και με το Άβες – Πόρτο από την Πορτογαλία. Επίσης, σήμερα έχει και EuroLeague, από όπου προκύπτει επιλογή.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τα αγαπημένα σας παιχνίδια καζίνο, όπως το μπλάκτζακ. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας.

Παίρνει το ντέρμπι η Σίτι

Ολοκληρώνεται απόψε η 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Με το μεγάλο ντέρμπι – τίτλου, της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ. Πρόκειται για ένα ματς με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Σίτι είναι αυτήν τη στιγμή στο -7 από τη Λίβερπουλ και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο. Ακόμα και η ισοπαλία, είναι κακό αποτέλεσμα. Σχεδόν πάνοπλοι θα κατέβουν οι «Πολίτες», με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καταστρώνει τα σχέδιά του. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να συνέρχονται στο ματς με τη Σαουθάμπτον, μετά από δύο σερί απρόσμενες ήττες, και θα τα πάιξουν όλα για όλα. Η Λίβερπουλ από την άλλη θα αναζητήσει και αυτή τη νίκη για να καθαρίσει από τώρα την υπόθεση-τίτλος. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση με συνεχόμενες νίκες και καλές εμφανίσεις. Και απόψε, δεν θα ξεχάσει τους επιθετικούς προσανατολισμούς της, αφού είναι μια ομάδα που δύσκολα μπορεί να κλειστεί πίσω. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι πολύ επικίνδυνο στο «Έτιχαντ». Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια τρομερά ποιοτική ομάδα, με πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές. Αν πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσής της, είναι δύσκολο να τη σταματήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να μείνει εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Τόσο το κίνητρο, όσο και η ποιότητα, μας οδηγούν στον «άσο», σε απόδοση 2.10.

Σκοράρουν στην Πορτογαλία

Πάμε το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, που βρίσκεται στην 15η αγωνιστική του. Σήμερα λοιπόν, η Άβες υποδέχεται την πρωτοπόρο Πόρτο. Οι γηπεδούχοι είναι στο όριο του υποβιβασμού και «καίγονται» για βαθμούς. Για το Λιγκ Καπ, πάλεψαν απέναντι στην Μπενφίκα αλλά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 και δεν πέρασαν στα ημιτελικά. Πριν από αυτό το παιχνίδι, είχαν διασυρθεί με 5-2 από την Μπελενένσες για το πρωτάθλημα. Η Πόρτο απεναντίας, είναι σε καλή κατάσταση και έχει την ευκαιρία να πάει τη διαφορά από την Μπενφίκα στο +7, αφού οι «αετοί» ηττήθηκαν χθες. Χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι η ευκολία με την οποία σκοράρουν, αλλά κια δέχονται γκολ. Ενδεικτικά, η Πόρτο προέρχεται από έξι συνεχόμενα Goal/Goal στα παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Άβες από πέντε στα έξι. Αμφότερες, θέλουν πολύ τη νίκη απόψε, για διαφορετικούς λόγους, αλλά πολύ σημαντικούς. Δεν είναι ομάδες που κλείνονται στην άμυνα. Αντίθετα, κάνουν το παιχνίδι τους και εστιάζουν περισσότερο στην επίθεση παρά στα μετόπισθεν. Θεωρούμε ότι θα διεξαχθεί ένα ωραίο ματς, με πολλές φάσεις και γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, στηρίζουμε το Goal/Goal που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00.

Ανταγωνιστική η Μακάμπι

Ήρθε η ώρα για το μπάσκετ, και συγκεκριμένα για τη EuroLeague. Σήμερα, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της διοργάνωσης, και αναμένεται συναρπαστικός, καθώς θα καθορίσει και την τελική κατάταξη. Σε αυτό το πλαίσιο, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι θα λάβει χώρα στην Ισπανία, με τη Ρεάλ να είναι το μεγάλο φαβορί. Είναι στη δεύτερη θέση και προέρχεται από την ήττα στην Πόλη από τη Φενέρ. Οι Μαδριλένοι έβγαλαν αντίδραση και διέλυσαν τη Μπασκόνια για το πρωτάθλημα, και ίσως απόψε είναι κάπως πιο... χαλαροί. Η Μακάμπι είναι σαφώς βελτιωμένη με τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο, και έχει φτάσει να απέχει δύο νίκες από τα πλέι-οφ. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε σπουδαία νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 94-92, και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Στη Μαδρίτη, η Μακάμπι δεν έχει να χάσει τίποτα και θα παίξει χωρίς άγχος. Αυτό ωστόσο, την καθιστά επικίνδυνη. Δεν πιστεύουμε ότι η Ρεάλ θα καθαρίσει άνετα το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν τον τρόπο για να διεκδικήσουν κάτι καλό και να βάλουν δύσκολα στη «Βασίλισσα». Πιστεύουμε ότι οι αποδόσεις είναι υπερβολικές, και πάμε με το Μακάμπι +12.5 που προσφέρεται στο 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα... διαφορετικό βίντεο, με τον Σταύρο Κόλκα να κάνει guest εμφάνιση και να απαντάει στις ερωτήσεις του κοινού.



Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.