TOT CHELS 1

Μετά από μια «άδεια» Δευτέρα, το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Τα φώτα πέφτουν στην Αγγλία, με το ντέρμπι της Τότεναμ με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ να ξεχωρίζει. Ωστόσο, Κύπελλο έχουμε και στην Ελλάδα, και το Ξάνθη – Ολυμπιακός μας απασχολεί. Όσον αφορά το μπάσκετ, στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στο ματς της Κίμκι με τη Φενέρμπαχτσε.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Interwetten. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας.

Ντέρμπι στο «Γούμπλεϊ»

Το Λιγκ Καπ Αγγλίας έφτασε αισίως στα ημιτελικά, και σε αυτό το πλαίσιο η Τότεναμ θα υποδεχτεί σήμερα την Τσέλσι. Λονδρέζικο ντέρμπι λοιπόν, με τα ματς να είναι διπλά και τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει. Αμφότερες οι ομάδες ενδιαφέρονται για τον θεσμό και θέλουν πολύ να κατακτήσουν το τρόπαιο, ειδικά από τη στιγμή που έφτασαν μέχρι εδώ. Έτσι, Ποκετίνο και Σάρι θα παρατάξουν τους βασικούς τους, με λίγες εξαιρέσεις. Ο Σάρι μάλιστα, είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τους Πέδρο και Γουίλιαν να επιστρέφουν στη δράση, και οι επιθετικές λύσεις αυξάνονται. Τόσο η Τότεναμ, όσο και η Τσέλσι, φημίζονται για την έφεσή τους στη δημιουργία και τη συμμετοχή τους σε αγώνες με πολλά γκολ. Οι γηπεδούχοι μετράνε ήδη πέντε συνεχόμενα Over 2.5, και προέρχονται από το εμφατικό 0-7 επί της Τρανμίρ για το FA Cup. Η Τσέλσι με τη σειρά της, έχει δέκα Over 2.5 στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της για όλες τις διοργανώσεις. Σήμερα, αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα. Οι αντίπαλοι δεν θα έχουν το άγχος του πρωταθλήματος, και σίγουρα θα παίξουν πιο απελευθερωμένοι. Η ποιότητα είναι διάχυτη στα ρόστερ που θα αναμετρηθούν απόψε, και το σκορ μπορεί να ξεφύγει, εφόσον υπάρχει και η ανάλογη αποτελεσματικότητα. Θεωρούμε ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ντέρμπι με πολλά τέρματα, και επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Αντέχει η Ξάνθη

Μεταφερόμαστε στο Κύπελλο Ελλάδας, και στο ματς της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό στα «Πηγάδια». Οι γηπεδούχοι ήταν σε κακή αγωνιστική κατάσταση και έχουν ηττηθεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Επομένως, η διακοπή ήταν απαραίτητη για αυτούς, ώστε να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Άλλωστε, στο ματς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό η Ξάνθη ήταν καλή και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι «Ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Σισέ, Ελαμπντελαουί και Ποντένσε, με τις απουσίες αυτές να είναι σημαντικές. Έχουν σαφώς το νου τους περισσότερο στο πρωτάθλημα, και στο πρόγραμμα – γολγοθά που ακολουθεί για αυτούς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επιπλέον, ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι υπάρχει και επαναληπτικός, ώστε να «διορθώσει» την κατάσταση, αν και εφόσον στραβώσει σήμερα. Η Ξάνθη επιθυμεί να σηκώσει κεφάλι και να πραγματοποιήσει μια ανταγωνσιτική εμφάνιση, για να τονώσει και το ηθικό της. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των φιλοξενουμένων και να τους βάλει δύσκολα, όπως είχε συμβεί και στο πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις, μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε θα διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Το ματς μοιάζει περισσότερο κρίσιμο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα τα δώσουν όλα τουλάχιστον για να μη χάσουν. Για το λόγο αυτό, στηρίζουμε το 1Χ σε απόδοση 2.23.

Για μια μεγάλη εμφάνιση η Κίμκι

Σειρά τώρα έχει το μπάσκετ, και δη η EuroLeague, που μπαίνει στην 17η αγωνιστική της. Η Κίμκι λοιπόν, θα φιλοξενήσει στη Μόσχα της Φενέρμπαχτσε. Οι Ρώσοι, την προηγούμενη εβδομάδα, έκαναν εκπληκτική εμφάνιση στο Λας Πάλμας και διέλυσαν με 70-99 την Γκραν Κανάρια. Έχουν φτάσει το ρεκόρ τους στο 6-10 και θα δώσουν μεγάλη μάχη για να μπουν στα πλέι-οφ. Μάλιστα, σήμερα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στη δράση ο Γκιλ. Η Κίμκι φαίνεται εμφανώς βελτιωμένη και όποιος την υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα. Αντίθετα, αγωνιστική «κοιλιά» κάνει η Φενέρμπαχτσε. Κέρδισε δύσκολα την ελλειπή Μπασκόνια με 96-87 και στη συνέχεια έχασε από την Μπάνβιτ για το πρωτάθλημα Τουρκίας. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είνα στην πρώτη θέση και μοιάζει να άρχισε τη συνήρηση δυνάμεων. Υπέρ πάντων αγώνα λοιπόν, θα δώσει σήμερα η Κίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, για να πάρει μια σπουδαία νίκη που θα τη βάλει για τα καλά στο κόλπο της οκτάδας. Η επιστροφή του Γκιλ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο και να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Οι γηπεδούχοι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και με την ώθηση από τον κόσμο τους, θα επιδιώξουν να υποτάξουν την πανίσχυρη Φενέρ, που είναι σε πτώση. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν, αλλά πιστεύουμε ότι το λιγότερο θα δυσκολέψουν πολύ τους Τούρκους και δεν θα «πέσουν» εύκολα. Επιλογή μας, συνεπώς, είναι το Κίμκι +5.5 σε απόδοση 1.95.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων.

Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα... διαφορετικό βίντεο, με τις δέκα κορυφαίες δηλώσεις προπονητών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.