pas giannina aek

Δευτέρα σήμερα (14/01), οι επιλογές στο κουπόνι στοιχήματος είναι λιγότερες από τις προηγούμενες ημέρες, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυο αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν είναι το ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ από τη Super League και το Αλκή – ΑΕ Λεμεσού από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ετιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Με το 1Χ στους «Ζωσιμάδες»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ, για τη Super League. Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα πλαίσια του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ, πριν από τις γιορτές, έχοντας επικρατήσει με 3-1 του Πανιωνίου, στην προηγούμενη αγωνιστική. Έκτοτε ωστόσο, δεν πήρε κάποια άλλη νίκη, καθώς στα δυο παιχνίδια που ακολούθησαν για το κύπελλο, είχε απολογισμό μια ήττα από τον Ηρακλή (2-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τον Πανιώνιο (1-1 εντός). Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έρχεται από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τον Κισσαμικό, στο πιο πρόσφατο από αυτά, την περασμένη Τετάρτη. Γενικά, η εικόνα που παρουσιάζει η Ένωση στις τελευταίες εξόδους δεν είναι ικανοποιητική, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα διπλό στις επτά πιο πρόσφατες (1-3-3). Σε αυτό, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός ότι ανέκαθεν δυσκολεύεται στα Γιάννενα, με τρία διπλά στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της. Έχει αξία να στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα πάμε με το 1Χ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η ΑΕ Λεμεσού

Πάμε και στη δεύτερη επιλογή μας, που προκύπτει από την αναμέτρηση Αλκή – ΑΕ Λεμεσού, με την οποία ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Κύπρου. Από αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Αλκή, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε εκτός έδρας από την Ανόρθωση. Δείχνει μια σχετική βελτίωση, όμως παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και κόντρα σε μια αντίπαλο που διεκδικεί το πρωτάθλημα, δεν αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Από την πλευρά της, η ΑΕ Λεμεσού κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες με το 1-0 επί της Πάφου, φτάνοντας έτσι τις τέσσερις στα πέντε τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Θέλει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο σήμερα και να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, τον οποίο υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή. Σε αυτό, θα έχει ως άξιο συμπαραστάτη και την προϊστορία, που τη θέλει να επικρατεί και στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει με αντίπαλο την Αλκή, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης. Θα κρατήσουμε το ΑΕ Λεμεσού -1 (Ασιατικό), σε απόδοση 2.30 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαίωνεται σε περίπτωση νίκης της ΑΕΛ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά εντός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο του Betarades.gr