Betarades1200x800keimeno synergatwn

Το Champions League πέρασε, αφού προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις, αλλά το ενδιαφέρον στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο παραμένει αμείωτο! Το Europa League παίρνει τη σκυτάλη σήμερα (7/3), και βγάζει στοιχηματικές επιλογές για όλα τα γούστα. Φυσικά, από το κουπόνι μας απασχολεί και η EuroLeague, και δη η δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην έδρα της Νταρουσάφακα.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η BetRebels. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας.

«Διπλό» πρόκρισης η Άρσεναλ

Το Europa League μπαίνει και αυτό με τη σειρά του στη φάση των «16». Από εδώ λοιπόν, ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος. Σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας, η Άρσεναλ φιλοξενείται στη Βρετάνη από τη Ρεν. Η γαλλική ομάδα κατάφερε να προκριθεί απέναντι στη Μπέτις, παρά το εντός έδρας 3-3. Κέρδισε στην Ισπανία με 1-3, και συνεχίζει στη διοργάνωση. Η Ρεν νίκησε και την Ορλεάν, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας. Γενικά, δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να έχει σοβαρές αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι. Η 10η θέση στο πρωτάθλημα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Αυτήν την αφέλεια της Ρεν θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί απόψε η Άρσεναλ.

Οι «Κανονιέρηδες» είναι σε φόρμα, και μάλλον αδικούνται από το εκτός έδρας 1-1 με την Τότεναμ. Διεκδικούν με αξιώσεις την τετράδα στην Premier League, και την κατάκτηση του Europa League. Πριν την ισοπαλία στο Wembley, μετρούσαν συνεχόμενες νίκες, που τους έφεραν στο -1 από την τέταρτη θέση. Οι Λονδρέζοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στο ζευγάρι και επιθυμούν να «καθαρίσουν» από σήμερα την υπόθεση – πρόκριση. Ο Έμερι θα παρατάξει τους βασικούς του, και η Άρσεναλ, που είναι σαφώς ανώτερη, έχει τα φόντα για μια καθοριστική νίκη. Εμπιστευόμαστε την ποιότητά της, και πάμε με το «διπλό» στο 2.10.

Φαβορί η Νάπολι

Συνεχίζουμε με Europa League, και μεταφερόμαστε στο παιχνίδι της Νάπολι με τη Σάλτσμπουργκ στο San Paolo. Φυσικά, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Ναπολιτάνοι έχουν καλύτερο υλικό και παίζουν σε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τους Αυστριακούς. Ωστόσο, η Σάλτσμπουργκ δεν είναι σύνολο που μπορεί να υποτιμήσει κάποιος. Με το εμφατικό 4-0 ανέτρεψε την κατάσταση και ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπριζ, στη φάση των «32». Πρέπει να θεωρείται πρωταθλήτρια, αφού έχει πάρει διαφορά ασφαλείας, και πάει για το θαύμα στην Ευρώπη. Για κακή της τύχη όμως, έπεσε πάνω στη Νάπολι, που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμη και για τον τίτλο.

Οι «Παρτενοπέι» ανήκουν στις κορυφαίες ομάδες του θεσμού. Έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, μέσω της τετράδας της Serie A, και φουλάρουν για την κατάκτηση του Europa League. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με όλα τους τα «όπλα», ώστε να μην αφήσουν περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Αν πιάσουν τα στάνταρ απόδοσης που μπορούν, η Σάλτσμπουργκ δεν έχει πολλές ελπίδες. Η διαφορά δυναμικότητας είναι σημαντική και παίζει καίριο ρόλο. Στηρίζουμε λοιπόν, το Νάπολι -1 (Ασιαστικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν κερδίσει η Νάπολι με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.83.

Με οδηγό την άμυνα ο Παναθηναϊκός

Στο μπάσκετ τώρα, και στη EuroLeague, ο Παναθηναϊκός δίνει έναν ακόμα «τελικό» στην Πόλη. Αντίπαλός του, η ουραγός Νταρουσάφακα. Όμως, αυτό δεν πρέπει να ξεγελάσει τους «Πράσινους», που οφείλουν να παλέψουν σκληρά για να κερδίσουν. Την περασμένη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός πέτυχε 99 πόντους στην έδρα της Γκραν Κανάρια, αλλά η Νταρουσάφακα δεν είναι ομάδα αυτού του στιλ. Οι γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουν με «όπλο» την άμυνα, να βάλουν δύσκολα στο «Τριφύλλι». Εξάλλου, το ενεργητικό των 74.2 πόντων της Νταρουσάφακα δείχνει ότι δεν ανοίγει τα παιχνίδια.

Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να αποφύγει τις δυσάρεστες εκπλήξεις, πρέπει να παίξει δυνατή άμυνα. Στην επίθεση, είναι δύσκολο να ανεβάσει πάλι τόσο πολύ το σκορ. Ειδικά, αν λάβουμε υπόψιν τη συνολική εικόνα του στις αναμετρήσεις του μακριά από το ΟΑΚΑ. Απόψε, η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θα μπει σε διαδικασία αγωνιστικού... ξύλου, και θα προσπαθήσει να επιβιώσει και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Θεωρούμε ότι το ματς θα είναι κλειστό, με βαρύτητα στις άμυνες και χαμηλό σκορ. Επομένως, το Under 158.5, σε απόδοση 1.90, μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.