BOSN GRE 1

Τα προκριματικά του Euro 2020 συνεχίζονται σήμερα (26/03), και το Betarades.gr λαμβάνει μέρος στη δράση με κορυφαία προγνωστικά. Η εθνική Ελλάδος έχει δύσκολο αγώνα στην έδρα της Βοσνίας, ενώ η Ελβετία υποδέχεται τη Δανία. Και από τα δύο ματς, προκύπτουν επιλογές. Στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Κόνφερενς στην Αγγλία.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet

Προσέχουν Βοσνία και Ελλάδα

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από το παιχνίδι της εθνικής μας με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Η Ελλάδα ξεκίνησε επιτέλους θετικά μια προκριματική φάση, με το 0-2 κόντρα στο Λιχτενστάιν. Οι διεθνείς μας έδειξαν αποφασισμένοι και το καλό κλίμα μοιάζει να επανήλθε στην ομάδα. Στα θετικά για απόψε, η επιστροφή του Παπασταθόπουλου, που προσθέτει εμπειρία και ικανότητα στην άμυνά μας. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη αναμένεται να έχουν αμυντικούς προσανατολισμούς, ώστε πρώτα να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο προκύψει είναι καλοδεχούμενο.

Η Βοσνία από την άλλη κέρδισε με 2-1 την Αρμενία και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά. Οι γηπεδούχοι, με εξαίρεση τους Πιάνιτς και Τζέκο, δεν είναι κάτι φοβερό ως ομάδα. Παρόλα αυτά, θα παλέψουν για την πρόκριση. Γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι στην έδρα τους, και επιθυμούν αρχικά να μην χάσουν. Επομένως, θα αργήσουν να ρισκάρουν, αν τελικά το πράξουν. Γενικά, η αποφυγή της ήττας μοιάζει η πρώτη προτεραιότητα για αμφότερες τις ομάδες. Συνεπώς, περιμένουμε ένα «κλειστό» ματς, με το πρώτο μέρος να έχει… αναγνωριστικό χαρακτήρα. Πάμε με το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Με τα γκολ στο Ελβετία - Δανία

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον, παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Ελβετίας με τη Δανία, για την ίδια διοργάνωση. Πρόκειται για το ντέρμπι του τετάρτου ομίλου, με τις δύο ομάδες να είναι τα φαβορί για την πρόκριση. Η Ελβετία ξεκίνησε δυνατά στα προκριματικά, με το 0-2 επί της Γεωργίας. Στο Μουντιάλ του 2018 είχε καλή παρουσία, και «πληγώθηκε» κυρίως από τα αμυντικά κενά της. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Επιπλέον, έχει μια δυνατή έδρα και έχει καταφέρει να υποτάξει ισχυρές ομάδες με τη βοήθεια του κόσμου της. Βρίσκει γκολ, αλλά δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη στην άμυνα.

Την πρεμιέρα της στα προκριματικά πραγματοποιεί η Δανία. Οι φιλοξενούμενοι τα πήγαν περίφημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Στηριζόμενοι στον άξονά τους, με παίκτες όπως ο Έρικσεν, θα επιδιώξουν να κάνουν τη ζημιά στους Ελβετούς. Έχουν τα φόντα να τους βάλουν δύσκολα, αλλά οφείλουν να σκοράρουν. Το ματς αναμένεται αμφίρροπο, και γιατί όχι, με αρκετά γκολ. Από την πλευρά μας, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Κρίσιμο ματς στην Κόνφερενς

Από τα σαλόνια των προκριματικών, μεταφερόμαστε την Κόνφερενς της Αγγλίας. Εδώ, η Μπαρνέτ θα υποδεχθεί την Όλντερσοτ, με το ματς να είναι σημαντικό βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον εαυτό τους και παραμένουν αήττητοι εδώ και δύο παιχνίδια. Παρόλα αυτά, είναι ομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα. Βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αλλά δεν «καίγεται» τόσο, όσο η Όλντερσοτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, και τα περιθώρια στενεύουν.

Ωστόσο, η εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρεχαμ έχει ανυψώσει το ηθικό στις τάξεις της Όλντερσοτ. Ήταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που έδωσε βαθιά ανάσα στην ομάδα. Όμως, πρέπει να συνεχίσει έτσι για να μείνει στην κατηγορία. Το κίνητρο είναι πιο ισχυρό για τους φιλοξενούμενους, που δείχνουν να ανεβαίνουν. Έτσι, καταλήγουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.95.

Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το μεγάλο παιχνίδι της Βοσνίας με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!