Betarades1200x800keimeno synergatwn

Η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα παραμένει αμείωτη σήμερα (05/04), και το Betarades.gr είναι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Στη Serie B, η Μπρέσια υποδέχεται τη Βενέτσια και προκύπτει στοιχηματική επιλογή. Ενδιαφέρουσες προτάσεις βέβαια, υπάρχουν από τη Β’ Γαλλίας και από τη EuroLeague στο μπάσκετ.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet.

Με τα γκολ στη Serie B

Στην τελική ευθεία μπαίνει και η Serie B, στην Ιταλία, αφού έφτασε στην 32η αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπρέσια θα φιλοξενήσει τη Βενέτσια. Η Μπρέσια είναι στην πρώτη θέση, ισόβαθμη με τη Λέτσε, και θέλει να σιγουρέψει την άνοδο όσο το δυνατόν νωρίτερα. Τον τελευταίο καιρό εμφανίζει σημάδια κόπωσης, που της βγαίνουν κυρίως αμυντικά. Δέχεται με σχετική ευκολία γκολ, όπως φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική, στο 2-2 με την Ελλάς Βερόνα. Επιθετικά, παραμένει σταθερή, έχοντας δείξει καλό πρόσωπο όλη τη χρονιά.

Σε επικίνδυνη θέση βρίσκεται η Βενέτσια, και συγκεκριμένα μόλις στο +3 από τον υποβιβασμό. Η άμυνα είναι αυτή που «πληγώνει» τους φιλοξενούμενους, αφού το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν. Απόψε, πρέπει να σκοράρουν, για να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από τον αγώνα, και συνήθως βρίσκουν τον τρόπο. Εξάλλου, είναι σχεδόν αδύνατο η Μπρέσια να μείνει «άσφαιρη», μέσα στο γήπεδό της. Προβλέπουμε μια ανοιχτή αναμέτρηση, με γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Με την έδρα στο Γκρενόμπλ - Ορλεάν

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα, αρχίζουν από το παιχνίδι της Γκρενόμπλ με την Ορλεάν. Είναι το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας, που βρίσκεται στην 31η αγωνιστική. Κοινός στόχος των δύο ομάδων, είναι η συμμετοχή στα πλέι-οφ ανόδου. Τα περιθώρια στενεύουν, ειδικά για τη Γκρενόμπλ, που έχει ξεκινήσει να εκμεταλλεύεται την έδρα της στην προσπάθεια για να καταλάβει μια θέση στην «πεντάδα». Απέχει επτά πόντους από αυτήν, και οφείλει να κερδίζει παιχνίδια σαν το σημερινό. Στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς της, η Γκρενόμπλ πέτυχε ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχτεί γκολ.

Στην αντίπερα όχθη, η Ορλεάν είναι στο -4 από την πέμπτη θέση και παραμένει αήττητη εδώ και εννιά αγωνιστικές. Όμως, δεν πείθει με την απόδοσή της ότι μπορεί να μπει στα πλέι-οφ. Το εντός έδρας 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα, ίσως αποδειχθεί καθοριστικό. Στον πρώτο γύρο η Γκρενόμπλ κέρδισε εύκολα 0-3 την Ορλεάν, και έδειξε ότι την «έχει». Σήμερα, περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρές ελπίδες αν παίξουν όπως συνηθίζουν τελευταία, μπροστά στον κόσμο τους. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.30.

Σκορ και θέαμα στο Φενέρ - Μακάμπι

Η αυλαία της regular season της EuroLeague πέφτει απόψε, και η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πόλη. Οι δύο αντίπαλοι είναι αδιάφοροι βαθμολογικά. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση, και οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκλειστεί. Επομένως, θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και μπορούν να μας προσφέρουν ένα θεαματικό παιχνίδι. Η ποιότητα είναι δεδομένη, στα ρόστερ αμφότερων, και τα υψηλά σκορ αποτελούν συνήθεια τον τελευταίο καιρό, τόσο για τη Φενέρ, όσο και για τη Μακάμπι.

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε τα «δόντια» της στο Μιλάνο, όπου ταξίδεψε με πολύ σημαντικές απουσίες. Παρόλα αυτά, κέρδισε με 90-104! Η Μακάμπι έχει πρόσφατη την ήττα με 86-94 από τη Χάποελ Χολόν, για το ισραηλινό πρωτάθλημα. Βλέπουμε λοιπόν, ότι ο δείκτης του σκορ ανεβαίνει πολύ στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, και κάτι τέτοιο περιμένουμε και απόψε. Με πιο… χαλαρές άμυνες, το ματς μπορεί να ξεφύγει επιθετικά. Το 1.93 στο Over 157.5 κρίνεται αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!