Betarades1200x800keimeno synergatwn

Παρασκευή σήμερα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απ' όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο, πριν από ακόμη ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση. Το Betarades.gr σήμερα με παιχνίδια από Ρωσία και Πολωνία, όπου συνεχίζονται οι "μάχες" για την παραμονή.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365.

Τον πρώτο λόγο στην έδρα της η Γένισεϊ

Σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο ρωσικό πρωτάθλημα η Γένισεϊ, που “βλέπει” την παραμονή της στην κατηγορία να δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Ηττήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι από την ισχυρή Λοκομοτίβ (2-1), στην έδρα της ωστόσο παρουσιάζει τελευταία ένα καλό πρόσωπο, έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια αήττητη εκεί για το πρωτάθλημα (1-4-0), κάτι που φυσικά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά.

Στην προτελευταία θέση η Ανζί, που μετρά μόλις μια νίκη στις 13 τελευταίες (1-4-8) και βρίσκεται στο -5 από τη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και εκτός έδρας, έχει ηττηθεί στις 5/6 πιο πρόσφατες εξόδους της, ενώ το N/G επιβεβαιώθηκε στις εννέα τελευταίες. Περιμένουμε πως η Γένισεϊ θα καταφέρει να αξιοποιήσει ιδανικά την έδρα της στο σημερινό ντέρμπι ουραγών, θα κρατήσουμε το 1&Under 3.5 σε απόδοση 2.10

"Καίγονται" για βαθμούς

Επόμενη πρόταση έρχεται από το πρωτάθλημα Πολωνίας και την αναμέτρηση Βίσλα Πλοκ – Άρκα Γκντίνια, όπου θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.75. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα έπειτα από τέσσερις διαδοχικές νίκες για τη Βίσλα, που βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν, έχοντας δεχθεί γκολ στα 17/18 τελευταία παιχνίδια στην Εκστρακλάσα.

Από την άλλη η Άρκα έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς έχει κάνει το 2/2 στα τελευταία παιχνίδια της, καλείται ωστόσο να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αφού βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμφότερες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα μετόπισθεν, αγωνίζονται υπό πίεση και περιμένουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Με το G/G & Over στο Ζάμπρζε

Σε εξαιρετική φόρμα η Γκόρνικ Ζάμπρζε που έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και ψάχνει ανάλογη συνέχεια, προκειμένου να “κλειδώσει” και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κάνει το 2/2 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της και υποδέχεται τη Βίσλα Κρακοβίας με στόχο να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο αγνοούν τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια τους και θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό τους σερί. Συνηθίζει να παίζει ανοιχτά η Βίσλα, έχει δεχθεί γκολ στα 20/22 τελευταία παιχνίδια της, ενώ το Over 3.5 επιβεβαιώθηκε στα 8/10 πιο πρόσφατα. Περιμένουμε μια ανοιχτή αναμέτρηση, θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!