Betarades1200x800keimeno synergatwn

Μπορεί το Σαββατοκύριακο να έφυγε, ωστόσο σήμερα Δευτέρα (06/05) υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα που αξίζουν της προσοχής μας. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ, όπου Σίτι υποδέχεται τη Λέστερ και με νίκη θα αγκαλιάσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι και στο «Σαν Σίρο», με τη Μίλαν να «καίγεται» για τη νίκη κόντρα στη Μπολόνια.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και τα παιχνίδια καζίνο, όπως τα φρουτάκια, τα οποία θα βρείτε νόμιμα στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Λοριάν

Για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας η Νιόρ υποδέχεται τη Λοριάν. Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από 4.5 μήνες και 17 συνολικά αγωνιστικές που αγνοούσαν τη χαρά της νίκης (0-10-7), επικρατώντας 2-1 τη Βαλενσιέν εκτός έδρας. Εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού βρίσκονται στο +6 απ’ τα μπαράζ παραμονής, έχοντας παιχνίδι λιγότερο και καλύτερη διαφορά τερμάτων από τη 18η Σοσό. Έτσι, θα παραταχθούν χωρίς κανένα άγχος στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της σεζόν. Από την άλλη, η Λοριάν δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, «κόλλησε» στο 2-2 με την Οσέρ εντός έδρας, υποχωρώντας στην 5η προνομιούχο θέση, στο +1 από την 6η Λανς, από την οποία έχει παιχνίδι λιγότερο. Με νίκη σήμερα λοιπόν, η ομάδα της Βρετάνης θα κάνει αποφασιστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς Λαντρό θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού χαφ Λεμουάν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το κίνητρο στο παιχνίδι, είναι σε θέση να κερδίσουν, θα τους εμπιστευτούμε, και με θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.80.

Μοιρασιά στην Ανδαλουσία

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της Κάντιθ κόντρα στη Μάλαγα για την 37η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να έδωσαν συνέχεια στο αήττητο (3-4-0 στα τελευταία παιχνίδια), ωστόσο δεν μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με το 1-1 που παραχώρησαν στην έδρα της Μαχαδαόντα. Αυτή τη στιγμή πάντως βρίσκονται εντός «εξάδας», είναι στο +2 από τη σημερινή τους αντίπαλο, Μάλαγα και γνωρίζουν ό,τι με νίκη θα κάνουν αποφασιστικότητα βήματα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Η Μάλαγα, από την άλλη, έχασε 1-0 από τη Μαγιόρκα στο «Ροσαλέδα», σε παιχνίδι που είχε τον έλεγχο και θα μπορούσε να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα. Επανήλθε έτσι άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα μετά το διπλό στην Αλκορκόν και πάει στο «Καράνθα» με στόχο να πάρει θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει σε κοντινή απόσταση από τις θέσεις των πλέι οφ. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη, η Κάντιθ έχει το προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά η Μάλαγα δείχνει καλό πρόσωπο με τον Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο της και είναι σε θέση να πάρει κάτι θετικό. Θα ρισκάρουμε με το «Χ» σε απόδοση 3.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.