AJAX TOT

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων το σημερινό πρόγραμμα, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογες επιλογές. Η αναμέτρηση του Άμστερνταμ ανάμεσα στον Άγιαξ και την Τότεναμ ξεχωρίζει φυσικά σήμερα, ένα παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε και θα στηρίξουμε τον «Αίαντα». Η δεύτερη επιλογή μας για σήμερα έρχεται από τη Φινλανδία, όπου θα κρατήσουμε το G/G στο παιχνίδι Χέλσινγκφορς – Μάριεχαμν.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα καζίνο στο ίντερνετ, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Το μομέντουμ «δείχνει» Άγιαξ

Δεν έχει φρένα φέτος ο Άγιαξ που δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει για πρώτη φορά στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 23 ολόκληρα χρόνια. Έχει κάνει φυσικά το πρώτο βήμα, αφού κατάφερε να περάσει αλώβητος από το Λονδίνο, επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι. Μετά λοιπόν τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους είναι έτοιμος να «πετάξει» εκτός και την Τότεναμ και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει σήμερα ιδανικά την έδρα του, όπου μετρά μόλις μια εντός έδρας ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει σκοράρει στα 20 από τα 21 τελευταία και πάλι εντός έδρας παιχνίδια του.

Από την πλευρά τους τα «σπιρούνια» βρίσκονται σε κακή κατάσταση και έρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Το Σάββατο ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα από την Μπόρνμουθ, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα, ενώ σε καμία εξ αυτών δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Ολλανδοί έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία και βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, κόντρα στην Τότεναμ που δείχνει πως δύσκολα μπορεί τη δεδομένη στιγμή να αλλάξει την κατάσταση. Θα εμπιστευτούμε τον Άγιαξ και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.25.

Καλοπληρωμένο G/G στη Φινλανδία

Τη Μαριέχαμν υποδέχεται η Χέλσινγκφορς στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Veikkausliiga. Δυο ομάδες που έχουν ξεκινήσει μουδιασμένα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, η Χέλσινγκφορς ηττήθηκε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική από τη Ροβανιέμι, προβληματίζοντας ξανά με την εικόνα της. Συνολικά μετρά μόλις μια νίκη μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών, έχει αντίθετα τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο παραγωγικό κομμάτι, δεν κατάφερε να σκοράρει στα 3/5 πρώτα παιχνίδια της, το under 2.5 επιβεβαιώθηκε και στα πέντε πρώτα. Από την άλλη η Μάριεχαμν «αυτοκτόνησε» την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε με 3-0 μπροστά στο σκορ κόντρα στην Κουόπιο… κατάφερε να χάσει με 4-3.

Ένα αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα και υποχώρησε στην 5η θέση.  Διαθέτει μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις της κατηγορίας, ενώ το over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα 4/5 πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Δυο ομάδες που συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, οι φιλοξενούμενοι έχουν παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, η Χέλσινγκφορς ωστόσο δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.