Betarades1200x800keimeno synergatwn

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο στοιχηματικό κομμάτι, παρότι διανύουμε περίοδο άνευ ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Το Betarades.gr και σήμερα θα επικεντρωθεί σε μια απ’ τις βόρειες χώρες της Σκανδιναβίας, τη Σουηδία, φουλ αγωνιστική υπάρχει επίσης στις δύο πρώτες κατηγορίες της Νορβηγίας, το Βέλγιο και την Πορτογαλία.

Θα μας απασχολήσει, επίσης, το ματς του Λος Άντζελες κόντρα στο Ντάλας για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου και ό,τι άλλο χρησιμεύει στη στοιχηματική εμπειρία, όπως αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες.

Με το Over 2.5 στο ντέρμπι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση του σουηδικού πρωταθλήματος, Γκέτεμποργκ - Μάλμε. Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο μεγάλα ντέρμπι της χώρας, αμφότερες οι ομάδες θέλουν να το κερδίσουν για παραπάνω από έναν λόγους. Αμφότερες οι ομάδες είναι εξαιρετικά ανεβασμένες το τελευταίο χρονικό διάστημα, έρχονται από νίκες και καλές εμφανίσεις, μπορούν να μας προσφέρουν ένα ωραίο ματς. Η Γκέτεμποργκ κέρδισε τα τελευταία 4/5 παιχνίδια, συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη (4-1-0), τις 4/5 φετινές νίκες της τις πήρε εντός έδρας.

Απ’ την άλλη, η Μάλμε έρχεται απ’ το εντυπωσιακό 4-1 επί της Έλφσμποργκ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 1-2 επί της Φάλκενμπεργκ, συμπλήρωσε έξι παιχνίδια αήττητη (5-1-0), φιγουράρει ήδη στην κορυφή της κατάταξης. Θεωρούμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα βγάλουν τον καλό εαυτό τους, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Σκοράρουν αμφότερες στο Έρεμπρο

Συνεχίζουμε στη Σουηδία και πάμε στο Έρεμπρο - Νόρκεπινγκ, όπου επίσης θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν στο εκτός έδρας ματς με τη Σούντσβαλ το Σάββατο, επικράτησαν 1-2 και επέστρεψαν στις επιτυχίες έπειτα από μια τριάδα κακών εμφανίσεων και αρνητικών αποτελεσμάτων (0-1-2), ήταν ένα αποτέλεσμα που είχαν μεγάλη ανάγκη. Πρόκειται για μια ομάδα που σκοράρει με σχετική ευκολία, το πρόβλημα της μέχρι στιγμής εντοπίζεται στην άμυνα, δεν είναι τυχαίο ότι δέχτηκε γκολ σ’ όλα τα ματς πρωταθλήματος.

Απ’ την άλλη, η Νόρκεπινγκ “τρέχει” σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-3-1), έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-2 απ’ την Γκέτεμποργκ, σε ματς όπου δεν ανταποκρίθηκε. Είχαν προηγηθεί τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, είναι επίσης μια ομάδα που μπορεί να βρει δίχτυα. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.65.

Συνδυαστικός άσσος για Λος Άντζελες

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας απ’ το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όπου θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Λος Άντζελες - Ντάλας. Οι γηπεδούχοι είναι μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες της λίγκας, έρχονται απ’ το εκτός έδρας εμφατικό 0-3 επί του Κολόμπους, εντός έδρας έχουν πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Καταλαμβάνουν την κορυφή της δυτικής περιφέρειας, έχουν το καλύτερο ρεκόρ σ’ όλο το MLS, σήμερα είναι φαβορί κόντρα στο Ντάλας. Οι Τεξανοί έρχονται από δύο σερί ήττες από Χιούστον (2-1 εκτός) και Ρεντ Μπουλς (1-3), συνηθίζουν να πηγαίνουν σε υψηλά σκορ. Επιλέγουμε άσσο + G/G σε απόδοση 2.65.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.