VITE UTRE

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι και το Betarades.gr θα ασχοληθεί με παιχνίδια από Ολλανδία και Αυστρία, όπου εντείνονται οι «μάχες» για την έξοδο στην Ευρώπη. Τελικός των πλέι οφ στην Ολλανδία, με τη Φίτεσε να έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ουτρέχτη, ενώ περιμένουμε δυνατό παιχνίδι στη Βιέννη, όπου η Ραπίντ υποδέχεται τη Μάτερσμπουργκ για την ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Vistabet.

Κρατάει το εισιτήριο στα χέρια της η Φίτεσε

Μετά το 1-1 του πρώτου ματς η Φίτεσε υποδέχεται την Ουτρέχτη, έχοντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Παρουσίασε ένα καλό πρόσωπο, συνολικά παραμένει αήττητη στα 9/11 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το G/G επιβεβαιώθηκε στα επτά πιο πρόσφατα. Έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, εκεί εμφανίζεται πανίσχυρη, παραμένει αήττητη από τον Σεπτέμβριο, ακολούθησαν 11 νίκες και έξι ισοπαλίες.

Από την πλευρά της η Ουτρέχτη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της και πλέον μετά το 1-1 του πρώτου ματς γνωρίζει πως έχει δύσκολη αποστολή. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη (3-1-0), δυσκολεύεται ωστόσο εκτός έδρας, έχει ηττηθεί στις 3/4 τελευταίες εξόδους της. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν και με σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζεται ο γκολκίπερ Γένσεν, οι μπακ Γκουβαρά και Λέτσκερτ, οι μέσοι Φαν Όφερεϊμ και Μπαζούρ και ο εξτρέμ Μπουσαϊντ. Περιμένουμε πως οι γηπεδούχοι θα αξιοποιήσουν ιδανικά την έδρα τους, άσσος σε απόδοση 1.95.

Με τα γκολ στη Βιέννη

Ραπίντ Βιέννης και Μάτερσμπουργκ αναμετρώνται σήμερα σε μονή αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ Ευρώπης. Η νικήτρια θα αντιμετωπίσει σε λίγες τη Στουρμ Γκρατς, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ραπίντ έχει σήμερα το πλεονέκτημα έδρας, παραμένει εκεί αήττητη στις 7/9 τελευταίες αναμετρήσεις της (6-1-2). Το τελευταίο διάστημα ωστόσο έχει ρίξει στροφές, έχει ηττηθεί στα 4/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ έχει δεχθεί γκολ στα 8/9 πιο πρόσφατα ματς.

Από την άλλη η Μάτερσμπουργκ έρχεται ως το… αουτσάιντερ, αγωνίζεται ωστόσο χωρίς άγχος και θα κυνηγήσει την υπέρβαση. Συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της (1-2-2), ενώ εκτός έδρας έχει ηττηθεί στις 4/5 τελευταίες εξόδους της. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο, η Μάτερσμπουργκ ωστόσο δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα κρατήσουμε το G/G σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.